PING lijft Eddie Pepperell in

Gainsborough, PING heeft Eddie Pepperell binnengehaald met een meerjarenovereenkomst. Als onderdeel van de deal concurreert de 28-jarige Engelsman met een PING-hoed en zal zijn caddie een PING-tourbag laten dragen. Hij speelt momenteel met 14 PING-clubs, waaronder een G410 Plus driver (9 °), G410 5-wood (17,5 ° bij 16 °), i210 ijzers (3-PW), Glide Forged wedges (52 °, 56 °, 60 °) en aangepaste PLD PrimeTyne putter.

Pepperell is een tweevoudige European Tour-winnaar, die overwinningen behaalde bij de Qatar Masters en British Masters in 2018, terwijl hij in hetzelfde jaar ook T6 finishte op het Open kampioenschap. Vorig seizoen eindigde hij T3 op het Players Championship in het TPC Sawgrass.

Deze week debuteert hij als PING-stafspeler op de South African Open in de Randpark Golf Club in Johannesburg.

“Eddie is een van de meest populaire spelers op de European Tour en we zijn erg blij dat hij ervoor heeft gekozen om PING te vertegenwoordigen”, aldus PING President, John K. Solheim. “Met twee Europese Tour-overwinningen al op zijn naam, kijken we ernaar uit hem verder te ondersteunen en wensen hem blijvend succes. Ik geniet van zijn humor op sociale media. Hij is leuk om te volgen en houdt dingen altijd interessant. ”

[ngg src=”galleries” ids=”14″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]