Phil Mickelson wint zijn eerste PGA Tour Champions

Dat duurde niet lang. In zijn eerste PGA Tour Champions start ging Phil Mickelson van start met een ronde van 61 slagen. Als je uiteindelijk met 22-onder wint over 54 holes en de green van een 321 meter lange hole weet te raken dan ben je goed bezig!

Elk stuk Callaway-uitrusting in Mickelsons tas werkte tijdens de overwinning, maar er werd er maar één gebruikt voor elk schot en dat was de Chrome Soft X Triple Track golfbal.

Mickelson gebruikt de bal sinds vorig jaar en won de 2019 Pebble Beach Pro-Am met Chrome Soft X Triple Track eveneens in het spel.

De blauwe en rode lijnen maken gebruik van wat ‘Vernier Hyper Acuity’ wordt genoemd – een visuele technologie die in het verleden werd gebruikt om vliegtuigen op vliegdekschepen te laten landen. Door uitgebreid onderzoek ontdekte Callaway dat de visuele technologie hielp bij het verbeteren van het uitlijnen van de put.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Callaway-stafmedewerkers de visuele technologie hebben gebruikt sinds de introductie ervan, waaronder Tourwinnaars Francesco Molinari en Dylan Frittelli.

In feite is de visuele technologie zo populair (en niet te vergeten succesvol) dat Callaway een hele reeks Odyssey-putters rond het ontwerp heeft gemaakt. In dit geval kan meer van het goede ook echt iets goeds zijn.

In Mickelson’s tas zaten deze week :

Callaway MAVRIK Sub Zero Driver, 9-graden

Callaway MAVRIK Sub Zero 3+ Fairway Wood, 13.5-graden

Callaway X Forged Utility 2-iron

Callaway Epic Forged Irons, 4-6

Callaway Apex Pro 7-iron

Callaway Apex MB Irons, 8-PW

Callaway Mack Daddy PM Grind Wedges, 54-, 60-, 64-graden

Odyssey White Hot XG PM Putter

Callaway Chrome Soft X Triple Track GolfBal