PGA Tour

PGA Tour – Sabbatini wint Colonial Invitational

28-05-2007-sabbatini.jpg28-05-2007-sabbatini.jpg

28-05-2007-sabbatini.jpgRory Sabbatini (foto) heeft het Colonial Invitational gewonnen. Met een birdie op de eerste play-off won de Zuid-Afrikaan het toernooi. Hij en Jim Furyk en de Duitser Berhard Langer moesten een play-off spelen nadat ze alledrie op 14-onder par waren geëindigd. Voor Sabbatini is het zijn vierde zege op de PGA Tour.

Pat Perez eindigde alleen op de vierde plaats op 12-onder par. Tom Lehman en Nathan Green eindigden vijfde op 11-onder par.

"Ik moest die birdie wel maken want zij gingen al voor par. Ik heb vandaag gewoon mijn spel gespeeld en heb mij weinig aangetrokken van vertragingen", aldus Sabbatini.

De 49-jarige Langer had de oudste winnaar ooit kunnen worden in het Colonial Invitational. Zijn laatste overwinning in Amerika dateert uit 1993 toen hij de Masters won. In 2002 won Langer nog op de European Tour het Volvo Masters.

"Natuurlijk had ik heel graag willen winnen, maar ik kan terugkijken op een fantastisch toernooi waarin ik het beste golf heb laten zien en dat doet mij goed", aldus Langer.