PGA Tour – Rory McIlroy leidt na ronde 63, Tiger Woods op 8 slagen afstand

28-02-2014-mcilroy
28-02-2014-mcilroyEen beschamend optreden vonden de meeste Amerikanen toen ze het over Tiger Woods hadden. Hij opende gisteren in het Honda Classic met een ronde van 71 slagen en daarmee staat nu nummer 1 van de wereld op 8 slagen afstand op de leider Rory McIlroy (foto) op de 81e plaats. Woods had dit keer wel een excuus en nu was het zijn putter die het niet voldoende leek te doen. Zijn scorekaart liet ook een dubbel bogey op de 2e hole zien.
 
De Amerikaan Russell Henley staat op 1 slag afstand van McIlroy op 6-onder par. Rory Sabattini. William McGirt en Jamie Donaldson volgen op 5-onder par. McIlroy won het toernooi 2 jaar geleden maar trok zich vorig jaar terug toen het volgens eigen zeggen het golf voor het meter ging.
 
De 15e hole is weer een hole waar veel spelers de mist in gingen. Deze par 3 wordt beschermd door water aan de voorkant en veel spelers maakte de fout om de vlag aan te vallen en omdat hun bal  net te kort was raakte deze de rand met stenen en verdween de bal het water in.