Het eerste golfnieuws

Parnevik heeft voor zijn leven moeten hollen

ImageJesper Parnevik heeft afgelopen dinsdag even gedacht dat hij het niet zou overleven. Op nog geen kilometer afstand van de ramp in New York verbleef Parnevik in een hotel. De Zweed had een afspraak met zijn kledingontwerper Johan Lindeberg in het Manhattan hotel toen het eerste vliegtuig zich in een van de twin towers boorde. ?In eerste instantie hadden wij niets bijzonders gemerkt totdat wij door de receptie gewaarschuwd werden. Ik kon maar aan een ding denken en dat was zo snel mogelijk weg te komen.
Terwijl ik aan het rennen was boorde het tweede toestel zich in het gebouw en de aarde beefde onder mijn voeten.?, aldus zijn relaas. Parnevik kon pas 7 uur later door de dikke rook terug naar zijn hotel. ?Echt gemakkelijk zit ik hier niet, zodra ik terugkan naar Zweden pak ik het eerste het beste toestel, wat het mij ook kost.? aldus een geschrokken Parnevik.