Equipment nieuws

OGIO komt met nieuwe golf travelbags

Created with GIMP

OGIO Europe heeft zijn meest opvallende assortiment golf travelbags tot nu toe geïntroduceerd, met een levendige verzameling patronen en inventieve ontwerpen voor hun nieuwste release.

Om de markt te ontwrichten met zijn kant-en-klare ontwerpen, durfde OGIO gedurfd te zijn en zich te onderscheiden van de zee aan standaard zwarte reisbagage. Gloednieuwe patronen Whiskey, Terra Texture, Digi Camo en Warp Speed ​​zullen allemaal gegarandeerd de aandacht trekken en meningen verdelen.

OGIO’s kleinste reishoes, de Alpha Travel Cover, bevat twee gloednieuwe prints in het 2022-assortiment de Terra Texture en Whiskey. Whisky is het meest onderscheidende patroon van allemaal, met felrode compressieriemen en bedekt met veelkleurige miniatuur whiskyglazen.

Fans van golfproducten van OGIO zullen enkele van de nieuwe kleurstellingen herkennen in de golfreishoezen van dit jaar, zoals de favoriet bij fans, Neon Charcoal. Nu verkrijgbaar in Alpha Travel Cover-maat, deze kleurstelling heeft een zwarte basis met neongele compressieriemen en handvatten. Deze line-up van vier Alpha Travel Covers is voorzien van een skidplate voor bescherming tegen schuren, dichte schuimvulling, interne compressieriemen en past op de meeste cart- en standbags.

De middelgrote hoezen, Alpha Mid, zijn geproduceerd in Black en Mid Haze, en twee nieuwe patronen – Terra Texture en Warp Speed. Alle vier deze producten bevatten een skidplate voor bescherming tegen schuren, extra gewatteerde clubsbescherming en geïntegreerde handgrepen voor gemakkelijk reizen.

Terra Texture presenteert golfers een tas die traditionele zwarte kleuren gebruikt, maar in een etherisch patroon. Golfers die iets helderder willen, kunnen kiezen voor het levendige blauw-witte Warp Speed-ontwerp, met koningsblauwe compressieriemen.

Alle OGIO golfreishoezen zijn ruim bemeten voor zowel cart- als standbags, evenals extra items zoals schoenen, golfballen en kleding. De grootste tasmaat, Alpha Travel Max, is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en de gloednieuwe Digi Camo. Deze hoezen zijn gemaakt met behulp van OGIO-sledetechnologie, 360 versterkte schuimvulling en passen zelfs op extra grote personeelstassen en tourtassen.

Nu een groot deel van Europa open staat voor reizen, zien vakanties in het buitenland er aantrekkelijker uit dan ooit en zullen golfers massaal naar golfbanen over het hele continent trekken. OGIO’s levendige hoezen voor golfreizen zijn gemaakt voor diegenen die willen opvallen en moeite hebben om hun tas op een luchthavencarrousel te missen.

OGIO heeft zijn zinnen gezet op het uitbrengen van een golf van fantasierijke en eclectische kleuren en patronen in 2022, en deze golfreishoezen geven slechts een voorproefje van wat komen gaat. Helderdere en gewaagdere patronen zijn onderweg, met nog veel meer producten, oud en nieuw, gepland voor later in het jaar.

OGIO, eigendom van Callaway Golf Company, is een premium active lifestyle-bedrijf naast een portfolio van wereldwijde merken, waaronder Callaway Golf, Odyssey, TravisMathew, Jack Wolfskin Toptracer en Top Golf.

OGIO’s expertise strekt zich uit tot een breed scala aan vakkundig geconstrueerde bagage, rugzakken, tassen en accessoires, waardoor het zelfs de meest testende omgevingen aankan – inclusief de luchthaven!

Ga voor het volledige assortiment OGIO-producten naar: www.eu.ogio.com.