Nippon Shaft-spelers winnen op Web.com en LPGA Tour

Carlsbad, Californië, VS – 23/4/2019 – Nippon Shaft’s MODUS³-serie stalen shafts voegde overwinningen nr. 163 en 164 toe sinds hun introductie als de winnaars van zowel de Web.com- als LPGA Tour-evenementen die hun shafts in hun clubs op zondag gebruikten . Het waren de negende en tiende MODUS³-overwinningen op professionele tours dit seizoen.

De winnaar van Web.com gespeelde Robert Trent Jones Golf Trail gebruikte de NSPRO MODUS³ Tour 130 X-flex stalen shafts in zijn ijzers, waarmee hij in zijn vierde playoff hole zijn ijzer slag zo dicht bij de hole wist te slaan dat een birdie een feit was. De 30-jarige Lanto Griffin wist met 68-68-69-68 en een totaal van 273 slagen (-15) de wedstrijd te winnen. Hij verdiende 99.000 dollar met zijn overwinning en sprong naar de negende plaats op de geldlijst van Web.com. Griffin is dus aardig op weg om zijn PGA Tour kaart te verdienen voor volgend seizoen.

Ondertussen gebruikte de 21-jarige Canadese Brooke M. Henderson op de LPGA Tour de NSPRO MODUS³ Tour 105 stalen shafts in haar ijzers en de NSPRO MODUS³ Wedge 115 stalen shafts in haar wedges in de succesvolle verdediging van haar LOTTE-kampioenschap op de Ko Olina GC in Kapolei, Hawaii.

Zij wist met 16-onder-par 272 slagen, met rondes van 65-68-69-70 met 4 slagen verschil op de nummer twee haar achtste toernooi overwinning te behalen. De cheque van haar was 300.000 dollar.

“Nippon Shaft is zeer verheugd dat de winnaars op zowel Web.com als LPGA Tours het vertrouwen hadden in Nippon Shaft-producten om ze te gebruiken om te winnen” zei Hiro Fukuda, marketing en sales voor Nippon Shaft . “Spelers gebruiken Nippon Shaft-producten omdat ze zijn ontworpen om consequent en betrouwbaar te presteren wanneer dat het meest nodig is.”

Nippon Shaft-producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in veel van ’s werelds beste ijzermerken. Details hiervan zijn te vinden op www.nipponshaft.com

Nippon Shaft, gevestigd in Yokohama, Japan, is de best verkochte stalen as in Azië. Nippon Shaft is een niet-beursgenoteerde dochteronderneming van NHK Spring Co. LTD, een Japanse fabrikant van auto-onderdelen. Het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor van Nippon Shaft bevindt zich in Carlsbad.