Equipment nieuws

Nieuwe ontwerpen en prestatietechnologie zorgen voor verbeterd comfort en frisse nieuwe stijlen bij Skechers.

De Skechers GO GOLF® schoenencollectie van 2024 biedt innovatieve prestatietechnologie, opwindende nieuwe ontwerpen en ultiem comfort voor mannen en vrouwen. Door comforttechnologieën te integreren van Skechers’ bekroonde prestatie- en lifestyle-divisies, evenals belangrijke inzichten van ons team van Skechers Performance tourprofessionals, is dit onze meest geavanceerde collectie golfschoenen tot nu toe.

Belangrijke innovaties voor 2024 zijn het gebruik van Skechers Hands Free Slip-Ins™ technologie bij geselecteerde stijlen voor mannen en vrouwen, de uitbreiding van het Skechers Twist Fit™ alternatieve draaisluitingsysteem naar geselecteerde golfschoenen, lichtgewicht en veerkrachtige ECOFlight™ demping gemaakt met minstens 10% gerecyclede materialen, en het Skechers Arch Fit® uitneembaar inlegzoolsysteem met door een podotherapeut goedgekeurde voetboogondersteuning en comfort gedurende de hele dag op de baan.

Met de nadruk op superieur comfort en pasvorm, introduceert de 2024-reeks functionele en hoog presterende technologieën die zijn ontworpen om de prestaties van golfers op de baan te verbeteren. Met geselecteerde stijlen die Skechers Hands-Free Slip-Ins™ bevatten, kunnen golfers van alle vaardigheidsniveaus eenvoudig instappen en zich concentreren op hun spel. Deze innovatieve functie, een universeel eenvoudig aan te trekken technologie, biedt een exclusief Heel Pillow™ dat is ontworpen om de voeten stevig op hun plaats te houden voor comfort gedurende de hele dag. Geselecteerde stijlen hebben ook Skechers Twist Fit™ draaisluitingen voor een verstelbare en nauwkeurige pasvorm voor extra comfort en ondersteuning op de green.

Met een breed scala aan stijlen, kleuren en technologieën om uit te kiezen, biedt de Skechers GO GOLF schoenencollectie van 2024 iets voor elke golfer.

Afgebeeld hierboven: De nieuwe Skechers GO GOLF Blade GF – Slip-ins® gedragen door tourprofessional Matt Fitzpatrick.

**HEREN HIGHLIGHTS**

**SKECHERS GO GOLF BLADE GF – SLIP-INS™**

Breng de hitte naar de golfbaan in 2024 met de nieuwe Skechers GO GOLF Blade GF – Slip-ins® gedragen door tourprofessional Matt Fitzpatrick. Ontworpen met Skechers Hands Free Slip-ins® technologie en ons exclusieve Heel Pillow™, biedt deze waterdichte golfschoen comfort, ondersteuning en stabiliteit, terwijl hij je voet stevig op zijn plaats houdt. Extra belangrijke kenmerken zijn lichtgewicht en veerkrachtige ECO FLIGHT™ demping gemaakt met minstens 10% gerecyclede materialen, een GRIP FLEX spikeless TPU buitenzool voor superieure tractie en stabiliteit, en high-performance Resamax® demping voor comfort gedurende de hele dag.

Kleuren: wit/marineblauw, zwart en wit.

Adviesprijs: £160,00

**SKECHERS GO GOLF MAX 3**

Ontdek verhoogd comfort in volle gang met Skechers GO GOLF Max 3. Deze gestroomlijnde golfschoen heeft een sportief ontwerp met Skechers Arch Fit® inlegzolen voor door een podotherapeut goedgekeurde voetboogondersteuning, lichtgewicht, ultralichte en responsieve ULTRA FLIGHT® demping en waterdichte bescherming met een garantie van één jaar. Met comfort gecombineerd met prestaties heeft de Max 3 ook een spikeless, duurzame grip TPU buitenzool. Ook verkrijgbaar in extra brede breedte, PLUS FIT.

Kleuren: wit/marineblauw, marineblauw/lime, grijs/rood, zwart/grijs.

Adviesprijs: £110,00

**SKECHERS GO GOLF PRO 6™**

Skechers GO GOLF Pro 6™ biedt innovatief comfort en stijl met tal van functies. De gespijkerde golfschoen heeft een verwijderbare Arch Fit® comfortinlegzool met lichtgewicht en veerkrachtige ECOFLIGHT™ demping, vervangbare Softspikes® Tour Flex Pro™ met drie graden tractie en tien contactpunten voor ongeëvenaarde stabiliteit en prestaties. Extra kenmerken zijn een waterdicht synthetisch bovenwerk met een waterdichte garantie van één jaar.

Kleuren: wit/marineblauw/rood, zwart, gebroken wit.

Adviesprijs: £145,00

**DAMES HIGHLIGHTS**

**SKECHERS GO GOLF ELITE 5 SLIP-INS™**

Stap moeiteloos de baan op en geniet van de beste comforttechnologieën met Skechers GO GOLF Elite 5 – Slip-ins™ spikeless golfschoenen. Ontworpen met ons exclusieve Heel Pillow™, biedt deze waterdichte golfschoen een synthetisch bovenwerk met een unieke Twist Fit™ verstelbare sluiting, verwijderbare Arch Fit® inlegzolen voor door een podotherapeut goedgekeurde voetboogondersteuning, lichtgewicht ULTRA FLIGHT® demping en een GRIPFLEX spikeless TPU buitenzool voor superieure tractie en stabiliteit.

Kleuren: zwart/roze, wit/lavendel, grijs/aqua.

Adviesprijs: £140,00

**SKECHERS GO GOLF MAX 3™**

Skechers GO GOLF Max 3™ tilt je spel naar een hoger niveau met zijn dynamische comfort en stijl. Deze spikeless ontwerp combineert hoogwaardige technologieën met kleurrijke flair, heeft een duurzame TPU buitenzool, beschikt over Skechers dynamische Arch Fit® verwijderbare inlegzolen voor door een podotherapeut goedgekeurde voetboogondersteuning, Skechers waterdichte bescherming met een garantie van één jaar, en ULTRA FLIGHT® voor lichte en responsieve demping.

Kleuren: grijs/multi, wit/multi, zwart/multi.

Adviesprijs: £110,00

**SKECHERS GO GOLF GO WALK 5 SLIP-INS™**

Skechers GO GOLF GOwalk 5 Slip-ins™ zijn er om je te helpen je op je best te voelen en er op de baan op je best uit te zien met een gemêleerd jersey bovenwerk en een ondersteunende hielclip. Dit waterafstotende ontwerp heeft ook Skechers Hands Free Slip-ins® technologie en ons exclusieve Heel Pillow™ dat je voet op zijn plaats houdt. Ontworpen met lichte en responsieve ULTRA GO® demping, Skechers Goga Max® inlegzooltechnologie voor hoog veerkrachtige demping, en Goodyear® performance buitenzolen voor verbeterde tractie, stabiliteit en duurzaamheid, is dit paar uitstekende waarde.

Kleuren: grijs/aqua, marineblauw/roze, zwart/lavendel.

Adviesprijs: £100,00

Aanvullende Skechers GO GOLF stijlen zijn te vinden op Skechers.co.uk.