Het eerste golfnieuws

Nieuw concept op de golfreis markt voor singles: Flight4You

ImageFlight4You is een onderneming die zich volledig richt op een van de snelst groeiende groepen in Nederland: die van de singles. En ook in deze groep verheugt golf zich in snel toenemende populariteit als vakantie en vrije tijdsbesteding. Golf leent zich dan ook bij uitstek om gezamenlijk met vrienden van te genieten.

Flight4You biedt golfarrangementen aan voor singles. Kwaliteit en allure staan hoog in het (golf)vaandel. De arrangementen kunnen zijn een enkele dag, een weekend of een vakantie. Zoveel mogelijk probeert Flight4You golf te combineren met cultuur, culinaire specialiteiten of speciale thema?s. Het devies is dan ook ?haal meer uit je golfvakantie?. Deelnemers weten zeker dat ze andere singles ontmoeten met eenzelfde interesse sfeer.

Flight4You heeft een programma vastgesteld van zeker een half jaar vooruit zodat iedereen zijn agenda ruim van te voren kan inplannen. De single van tegenwoordig heeft immers een druk bezet leven en weet graag vooraf waar hij of zij aan toe is.
De arrangenemten staan open voor leden en niet-leden. Leden betalen een jaarlijkse bijdrage en genieten daarvoor een aantal voordelen. Zoals deelname aan een laddercompetitie en men krijgt een fikse korting bij de gerenommeerde golf shop Nevada Bob met vestigingen te Eindhoven en Amstelveen. Daarnaast betaalt men een lagere prijs voor de arrangementen en veelvuldige deelnemers krijgen een korting op de jaarlijkse bijdrage.

Flight4You werkt samen met twee bekende golfreis organisaties:
3D Golfvakanties en Golf Associatie Portugal, bureaus die staan voor kwaliteit, persoonlijke benadering en zich continue richten op nieuwe en originele golfbestemmingen c.q.-activiteiten. Met Flight4You vormen zij de ideale combinatie om de golfende single op maat te bedienen.
Het programma op de website van Flight4You is het bewijs.

Flight4You: de extra dimensie voor de golfende single.

Contactgegevens:
Flight4You
www.flight4you.nl
info@flight4you.nl
0499-310038