Nationale Open Golfdag op zondag 22 april op Golfbaan Sluispolder

Zondag 22 april neemt golfbaan Sluispolder deel aan de Nationale Open Golfdag. De golfsport trekt tijdens de Open Golfdagen jaarlijks duizenden nieuwsgierige mensen aan. Om te ervaren hoe leuk het is om een golfbal voor het eerst ver weg te slaan of deelnemers die meekomen met een familielid of vriend die al langer veel plezier beleeft aan de golfsport. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom.

Familie Golf
Het ochtendprogramma staat in het teken van Familie Golf! Kom met de hele familie naar de Open Dag voor een spetterende gratis les. Ervaar samen hoe leuk golf is. Gezellig met elkaar én andere families. De ontvangst is om 11:00 uur. Na afloop tosti’s & taart op het prachtige terras.

Ik neem je mee
Van 13:00 tot 15:30 verwelkomt golfbaan Sluispolder met veel plezier alle geïnteresseerden en hun vrienden voor een swingende golfclinic. Afslaan, putten & een aantal holes spelen; alles komt aan bod. Geniet van een unieke middag onder leiding van de leukste golfprofessionals.

Aanmelden voor de Open Golfdag is mogelijk t/m vrijdag 20 april via info@sluispolder.nl of 072-5111555. Parkeren op golfbaan Sluispolder is gratis. Adres: Sluispolderweg 7 in Alkmaar.