Motocaddy M-serie toch weer een stuk beter!

In 2013 kwam Motocaddy met de originele M-serie compacte trolleys die op dat moment de kleinste opvouwbare elektrische trolleys waren. Nu vijf jaar later heeft Motocaddy opnieuw een nieuw ontwerp gelanceerd en wel met een nieuw M5 Connect-model.

Motocaddy M-serie 2018

Het frame van alle modellen is opnieuw ontworpen zoals Chairman David Wells uitlegt:

“De 2018 M-serie ontwerpen zijn opmerkelijk compact die opgevouwen wel 11% kleiner is dan die van de naaste concurrent, ideaal voor golfers met beperkte kofferruimte en opslagruimte. Door kleinere, lichtere batterijen mogelijk te maken, hebben we een nieuw, gestroomlijnd, hypermodern ontwerp kunnen maken en de batterij kan nog steeds op het model opgeladen worden om het leven een stuk eenvoudiger te maken.

De aluminium frames hebben een eenvoudige inklapbare handgreep en een voorwiel dat onder de frames kan worden weggewerkt om een ​​compactere vorm te creëren dan voorheen”.

Motocaddy M5 Connect

Vooruitgang in de technologie betekent dat de lithiumbatterij een derde kleiner is dan die van een concurrent en twee keer zo krachtig is dankzij een 28V-systeem van de volgende generatie.

Dit voedt een 230 watt motor die ook een geïntegreerd veiligheidssysteem heeft en wordt geregeld door de gebruikelijke draaiknop op de soft touch-hendel.

Motocaddy Start M5 Connect Trolley
Het opvallende model van de reeks M-serie uit de 2018 is de nieuwe M5 Connect die Bluetooth gebruikt om het scherm op het handvat aan te sluiten op de Motocaddy GPS-app, zodat u de afstanden op uw trolley kunt bekijken.

De app heeft afstandsgegevens over 40.000 cursussen over de hele wereld en kan ook meldingen voor teksten, oproepen, e-mails en sociale berichten weergeven, zoals we hebben getest in onze Motocaddy S5 Connect-beoordeling.

Je kunt je M5 Connect in een zwart of Alpine wit frame bestellen met de standaard lithiumbatterij, of upgraden naar een uitgebreide batterij.

Motocaddy Update M1 en M3 Trolleys
De 2018-versies van de M1- en M3-modellen zijn ook gebaseerd op het nieuwe frame als de M5 Connect en worden geleverd met hetzelfde Easilock-tassenysteem om de basis van uw Motocaddy-tas zonder riem te bevestigen.

Het nieuwe M1-model wordt geleverd in Black of Alpine met rode rand voor £ 499,99 en is voorzien van een nieuw LCD-scherm. Het komt ook als M1 DHC (Down Hill Control) -versie in Graphite voor een extra £ 50 die de snelheid van je Motocaddy regelt bij het afdalen van hellingen.

Voor dezelfde prijs als de M1 DHC kunt u kiezen voor de kalkafwerking van de M3 Pro, die ook beschikt over instelbare afstandsregeling, CartLock-beveiligingspincode en afstandsmetingsfuncties voor opnamen, rond en de levensduur van de trolley.

Alle modellen worden vanaf juli 2018 ook in Nederland verwacht.