Het eerste golfnieuws

Montgomerie straks met nieuwe clubs in de baan!

ImageColin Montgomerie heeft een nieuw sponsorcontract afgesloten met Ben Hogan Golf.

Volgens de afspraak zal de 39-jarige Schot vanaf 1 januari 2003 spelen met Hogan ballen, ijzers, golftassen en handschoenen.

Montgomerie speelde een cruciale rol in de Europese overwinning tijdens de Ryder Cup afgelopen september. Vorige maand liet hij weten met de gedachte te spelen te stoppen met golf. ?Ik zou het kunnen doen. Als ik een van de grotere toernooien op de Europese Tour won, zou ik er mee kunnen stoppen. Op zijn minst vind ik het fijn om te denken dat het kan, of ik het ook doe is iets anders?, aldus Montgomerie.

Verder zei hij: ?De ballen en ijzers van Hogan hebben een geweldige reputatie, dus ik kijk er naar uit om er in het nieuwe jaar mee te gaan spelen.?