Mickelson, Mallinger en Watney leiden in AT&T Pebble Beach National Pro-Am

09-02-2007-mickelson.jpgVanwege eerdere regenbuien in en rond Pebble Beach mocht de bal schoongemaakt worden en vervolgens geplaatst op de fairway. De spelers konden daar redelijk van profiteren maar klaagden ook dat de bal nu niet zo ver meer vloog als anders.

De linkshandige Phil Mickelson (foto) wist met een eagle op de 18e op gelijke hoogte te komen als John Mallinger en Nick Watney. In het AT&T Pebble Beach National Pro-Am wordt gespeeld op verschillende banen. Mickelson en Watney speelden op Poppy Hills en deze baan ligt het verst van de oceaan en had minder last van het slechte weer.

Mallinger daarentegen speelde op Pebble Beach en toen hij moest spelen was het weer rustig en kalm. "Ik begon op hole 10 vandaag en de wind kwam pas op toen ik nog 5 holes moest spelen. Ik heb dus geluk gehad vandaag."

Kijkend naar de gemiddelde scores kwam op de eerste dag Poppy Hills er met een score van 71.73 er het beste vanaf. Op Spyglass Hill werd het 73.17 en Pebble Beach was de gemiddelde score 74.98.