Michelle Wie mist opnieuw de cut, Donald en Goydos leiden in Hawai

13-01-2007-fujikawa.jpgHet is bijna geen nieuws meer, maar opnieuw heeft Michelle Wie de cut gemist in een toernooi waar voor de rest alleen mannen spelen. In het Sony Open op Hawaï wist Wie ook  tijdens haar tweede ronde niet te imponeren. Met 76 slagen bracht zijn haar eindtotaal op 14-boven par. Zij eindigde bijna onderaan het klassement.

Een opmerkelijke prestatie was weggelegd voor de 16-jarige Tadd Fujikawa (foto). Hij wist de cut wel te halen en is de tweede speler in de geschiedenis van de PGA Tour die op zo'n jonge leeftijd het hele weekend mag spelen. Met een eagle op de laatste hole en een ronde van 66 slagen kwam Fujikawa binnen. "Het ademen gaat nu heel moeilijk, ik ben echt zo enorm blij. Ik wou dat iedereen dit gevoel een keer meemaakt".

Luke Donald ging eveneens rond in 66 slagen en bleef daardoor de leiding houden in het toernooi. Met 11-onder par heeft hij wel gezelschap gekregen van de Amerikaan Paul Goydos, die rond ging in 63 slagen.

Chad Campbell staat op twee slagen van de leiders op de derde plaats. Charles Howell III staat vierde in het klassement, ook hij wist in 63 slagen rond te gaan.

De Canadees Stephen Ames en de Amerikaan Tom Johnson waren beide gediskwalificeerd voor het tekenen van een verkeerde score op hun scorekaart.