KLM Open 2024

Media Update KLM Open 2024 bij The International

Van links naar rechts: Darius van Driel, Daan Slooter en Joost Luiten

Tijdens de Media Update benadrukte Daan Slooter, de directeur van het KLM Open, de succesvolle jaren van het Dutch Open op Bernardus. Het vervolg op The International belooft opnieuw een succesvol spektakel te worden, zoals Slooter onderstreepte. De grote sponsoren, waaronder natuurlijk de KLM, zullen weer prominent aanwezig zijn. Voor TIG Sports, de evenementenorganisator, markeert dit alweer hun 20e keer als organisator, en hun voortdurende inzet draagt bij aan de groeiende bekendheid van het KLM Open, onderstreept door de voortdurende complimenten van toeschouwers en professionele golfers. Het prijzengeld is verhoogd naar 2.5 miljoen dollar, en het KLM Open biedt ook kwalificatieplekken voor The Open (British Open, een van de 4 Majors) op Royal Troon. Dit voorspelt een sterk deelnemersveld. Titelverdediger Pablo Larrazábal zal zeker aanwezig zijn, terwijl Rasmus Højgaard het Deense topgolfers tweeling duo zal vertegenwoordigen. Verder hebben bekende spelers zoals Dylan Fritelli, Zander Lombard, en DP World winnaar Matteo Manaserro (Johnsson Workwear Wear Open) hun deelname al toegezegd.

Het KLM Open is bij uitstek het DP World toernooi waar Nederlandse topgolfers met veel passie strijden voor een uitstekende klassering. Joost Luiten en Darius van Driel (DP World winnaar van het Magical Kenya Open 2024) lichtten dit tijdens de Media Update toe. Daan Huizing, die een indrukwekkend seizoen draait op de DP World Tour, is ook een van de Nederlandse troeven. Wellicht wordt 2024 weer een jaar met een Nederlandse winnaar.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.klmopen.nl en de KLM Open app. Bij de laatste editie werd de app maar liefst 55.000 keer gedownload en staat garant voor uitstekende informatievoorziening!

Europese smaakmakers weer naar KLM Open 2024