McIlroy, Rose, Casey en Stenson verliezen, Woods door

De laatste 16 spelers hebben inmiddels hun matchplay ronde gespeeld in het World Golf Championships-Dell Technologies Match Play en Tiger Woods was een van de winnaars die een ronde verder kwam. Woods moest het opnemen tegen Rory McIlroy en vuurwerk werd er verwacht in de wedstrijd. Woods kwam met birdies op 12 en 13 op 1-up in de wedstrijd. De holes 14 en 15 werden gedeeld en op de 16e leek alles in het voordeel te komen van McIlroy.

Een afslag van Woods die tegen de rand van de bunker kwam op deze par 5 en de drive van McIlroy die megaver was leek in hewt voordeel van de laatste. Woods hakte de bal een stuk verder en was nog niet voorbij de afslag van McIlroy. Zijn derde kwam op de green en toen pakte McIlroy een van zijn wedges en leek een hem makkelijk op de green te slaan, niet dus. Zijn bal verdween aan de zijkant van een bunker voor de green. Zijn pitch ging over de green heen en kwam tot stilstand tegen de out-of-bounds, dan maar weer terug naar de bunker, een fluf en de bal rolt vervolgens een andere bunker in vervolgens daarvandaan op de green en toen vond hij het genoeg en gaf de hole, 2-up voor Woods. De 17e werd met een par gedeeld en toen was het over en uit voor McIlroy.

Lucas Bjerregaard pakte de overwinning tegen Henrik Stenson met 3&2 en zou Woods gaan treffen. Tyrrel Hatton verloor van Matt Kuchar en Garcia pakte een overwinning tegen Branden Grace. Garcia zal nu zijn wedstrijd spelen tegen Kuchar.

Louis Oosthuizen won zijn partij tegen Marc Leishman en Kevin Kisner pakte zijn overwinning tegen HaoTong Li met 6&5. Kisner zal nu Oosthuizen treffen. Franscesco Molinari stuurde Paul Casey naar huis met 5&4 en Justin Rose verloor van Kevin Na met 2-down. Na zal nu tegen Molinari moeten strijden.