Ladies Tour

Mayka Hoogeboom en Romy Meekers starten goed in de finale van de Q-School Ladies Tour

In het betoverende Marokko zijn de Nederlandse golfdames, Mayka Hoogeboom en Romy Meekers, gestart met een indrukwekkend begin tijdens de finale van de Q-School Ladies Tour. Met scores van 2-onder en par laten ze zien dat ze klaar zijn voor deze uitdagende competitie.

Romy Meekers wist met een totaal van 71 slagen, ondanks een hobbelige start met een dubbele bogey op hole 1, haar ritme te vinden en een uitstekende prestatie neer te zetten. Met een combinatie van een bogey en maar liefst vijf birdies eindigde ze onder par en deelt ze momenteel de 26e positie.

Mayka Hoogeboom (foto) handhaafde haar positie met een score gelijk aan par na het incasseren van drie bogeys en het maken van drie birdies. Momenteel deelt ze de 56e plaats en blijft ze vastberaden om haar positie te verbeteren naarmate het toernooi vordert.

De koppositie wordt momenteel vastgehouden door de Mexicaanse Fernanda Lira, die met een verbluffende ronde van 62 slagen en 11-onder par haar concurrenten drie slagen voor blijft. De Spaanse Fernanda Lira en de Sloveense Ana Belac volgen haar op de voet als nummers twee.

Met de druk om binnen de top 65 te eindigen na 72 holes, waar een cut plaatsvindt en het speelrecht wordt bepaald, staat er veel op het spel voor de dames. Hun volharding en vaardigheid zullen bepalen of ze zich kunnen handhaven in deze prestigieuze competitie.

De spanning stijgt naarmate de finale van de Q-School Ladies Tour zich ontvouwt, en de Nederlandse vertegenwoordiging laat zien dat ze klaar zijn om hun stempel te drukken op dit uitdagende golflandschap.

Mayka Hoogeboom en Romy Meekers in de finale van de Q-School Ladies Tour