DP World TourKLM Open 2018

Martin Kaymer op laatste moment toegevoegd aan het deelnemersveld KLM Open

martin kaymer
martin kaymerDe toernooidirectie van het KLM Open kon nog net vóór het sluiten van de markt Martin Kaymer toevoegen aan het deelnemersveld van 2018. Voor de Duitser, die in 2010 het KLM Open op zijn naam schreef, wordt het zijn eerste bezoek aan The Dutch in Spijk. Met de deelname van Kaymer is het toernooi verzekerd van de achtste KLM Open-kampioen die meestrijdt om de titel.
 
Martin Kaymer is de laatste tien jaar een van Europa’s grootste golfers. De Duitser won twee Majors in 2010, het PGA Championship en het US Open. Daarnaast pakte hij ook ‘The Players Championships’ in 2014. Dit toernooi wordt weleens de vijfde Major genoemd. Kaymer was ook een zeer waardevolle speler voor Europa in de afgelopen Ryder Cups en nummer één van de wereld in 2011.
 
Daan Slooter: “Ik ben heel blij dat Martin naar Nederland komt. Ik weet dat hij het altijd erg naar zijn zin heeft op het KLM Open, het is dan ook bijna een thuistoernooi voor hem. Hij is een van de meest succesvolle golfers van deze generatie en een geweldige toevoeging aan het al indrukwekkende deelnemersveld van 2018.”
 
Op de website van de European Tour zijn de inschrijvingen voor het KLM Open te vinden.