Marcus Fraser pakt toppositie in Thailand Golf Championship

Met 5-onder voor het toernooi heeft Marcus Fraser de nummer 1 plek in het klassement van het Thailand Golf Championship gepakt. De Australiër (foto) wist in 69, 72 en 70 slagen op 5-onder te komen en heeft nu 1 slag minder dan de Indiër Anirban Lahiri.

 

Dat de Amata Spring Golf en Country club niet de eenvoudigste is blijk wel uit de scores. Slechts 8 spelers staan na drie ronden onder par. Martin Kaymer, Lee Westwood, Tommy Fleetwood volgen op 3-onder par. Jonathan Moore, Simon Griffiths en Scott Hend staan voor het toernooi op 2 en 1-onder.

 

Het verschil tussen de nummer 1 Fraser en de rest is nog te overzien. Titelverdediger Sergio Garcia staat met +1 op 6 slagen afstand van de leider maar heeft nog steeds kans op de overwinning.

 

De linkshandige Bubba Watson deelt met +7 de 46e plaats samen met onder andere Darren Clarke. Martin Rominger, die op de Asian Tour speelt, staat nu bijna onderaan het klassement. De Zwitser wist met 72 en 76 slagen de cut te halen maar de 83 slagen op de derde dag knalde hem naar beneden in het klassement.