Managementwisselingen binnen Het Rijk Golfbanen

Groesbeek, 12 juni 2018 – Met ingang van 1 september 2018 treedt Jeroen van Triest (foto links) in dienst van Het Rijk Golfbanen in de functie van General Manager van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Zijn voorganger, Sheila Evers, gaat per 1 oktober 2018 een nieuwe uitdaging aan als Commercieel Manager voor alle vier de golfbanen van Het Rijk.

Hans Blaauw, Algemeen Directeur Het Rijk Golfbanen: “Met haar enorme commerciële ervaring is Sheila de juiste persoon om de verdere groei van Het Rijk Golfbanen te ondersteunen. In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Het Rijk, de acquisitie in het zakelijk marktsegment en de coördinatie en aansturing van particuliere ledenwerfacties. De functie van General Manager van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen zal overgenomen worden door Jeroen van Triest. Jeroen heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven en was de afgelopen 2 jaar werkzaam in de golfbranche als Manager van Golfbaan Stippelberg in Gemert/Bakel. Wij vertrouwen erop dat we in hem een hele goede General Manager hebben gevonden, die de ontwikkeling van Het Rijk van Nijmegen met veel enthousiasme verder vorm zal geven én dat we met deze managementwisseling belangrijke stappen hebben gezet in het verder uitbouwen van onze succesvolle onderneming.”

Over Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
45 volwaardige holes in een schitterende omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. Door steeds twee 9-holes lussen te combineren, kunnen er in totaal zes verschillende 18-holes luscombinaties gespeeld worden. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27 holes aan de Groesbeekse kant van de baan. De 18 holes aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. Net als in de baan worden in het gezellige clubhuis van Het Rijk van Nijmegen de begrippen Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven. Zowel leden als greenfeespelers en het bedrijfsleven zijn van harte welkom om op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen te ervaren hoe mooi golf kan zijn.