golfvakantiesReizen

Maak van deze top 5 golflocaties jouw bucketlist

Als golfliefhebber wil je natuurlijk op vakantie naar een van de mooiste golfbestemmingen op de wereld. Wij zetten daarom niet alleen de mooiste plekjes voor je volgende golfvakantie op een rij, maar ook de kosten die je kunt verwachten inclusief overnachtingen en greenfees, zodat je van tevoren kunt bepalen of je binnen je budget op vakantie gaat of voor die extra mooie bestemming toch voor geld lenen kiest: je leeft tenslotte maar één keer. Lees snel verder voor 5 onvergetelijke topbestemmingen voor je golfvakantie.

De mooiste golfbestemmingen: onze top 5

Waar vind je de mooiste golfbanen, de meest luxe resorts en de indrukwekkendste omgeving voor een onvergetelijke golfvakantie? Hieronder lees je onze top 5 met topbestemmingen voor jouw golfvakantie of weekendje golfen.

1. Golfen in de Algarve, Portugal

Niet alleen voor een strandvakantie kun je in Portugal terecht. De Algarve bijvoorbeeld leent zich prima voor een golfvakantie met onder andere de resorts Conrad Algarve, Riu Palace Algarve en Le Meridien Penina. Prijzen voor een week of midweek kunnen oplopen van € 250,- tot ruim € 1.000,- wanneer je verblijft in een luxe resort.

2. Golfvakantie aan de Spaanse kust in Alicante

De zonovergoten golfbanen van Alicante zijn uitermate geschikt voor golfvakanties. Veel resorts liggen direct aan een of meerdere golfbanen, waarnaast je uiteraard kunt uitwijken naar golfbanen en greenfees in de buurt. In Alicante kun je onder andere terecht in Quinta Bela Vida, Penina Hotel & Golf Resort en Blue & Green The Lake Spa Resort. De prijzen voor een week of midweek in Alicante variëren van ruim € 300,- tot zo’n € 700,-, afhankelijk van je accommodatiekeuze.

3. Golfen in Zuid-Afrika: op één plek of tijdens een rondreis

Ontdek het adembenemende Afrikaanse landschap in Kaapstad, de Wijnlanden, Johannesburg en Port Elizabeth. Hier geniet je niet alleen van de golfsport, maar ook van de vergezichten op de grens. Accommodaties zoals de Colourful Manor zorgen voor een comfortabel verblijf. De prijzen voor anderhalf tot drie weken verblijf in Kaapstad of een rondreis beginnen bij € 1.100,- en lopen op tot ruim € 2.600,-

4. Dichtbij huis golfen in België

Heb je niet veel tijd of een kleiner budget en wil je geen geld lenen? Dan kun je ook voor een weekend golfen uitwijken naar buurland België. Bovendien kun je hierbij ook een dagje uitwijken naar Luxemburg voor meer variatie. Tussendoor breng je naar wens een bezoek aan de Belgische dorpen en steden. Verblijf hier in hotels zoals Martin’s Waterloo en Hotel Golf de Pierpont. Een weekend golfen in België kan al vanaf € 175,-.

5. Golfen in het groene Edinburgh, Schotland

Schotland is met zijn glooiende landschap veel bekende golfbanen rijk. Ook de golfresorts wijken hier af van de standaard en je kunt naast hotels kiezen voor een Bed & Breakfast of pub hotel. Zo verblijf je bijvoorbeeld in het Gleneagles Hotel op prachtige locatie. Je geniet al van 3 overnachtingen en 3 greenfees in Schotland vanaf zo’n € 800,-.

Ben jij klaar voor een golfvakantie op een van deze topbestemmingen? Geniet dan dit jaar nog van een onvergetelijk verblijf. Vergeet niet je golfset mee te nemen!

Image by tourmandarin from Pixabay