Lars van Meijel tweede in Zwitserland, gaat hij voor nieuwe Nederlandse sensatie zorgen?

07 10 2016 meijel

Darius van Driel lijkt al zijn kruit verschoten te hebben in België want hij kwam niet in de buurt van het halen van de cut. Met 77 en 74 slagen eindigde hij het toernooi op +9. Ook Reiner Saxton en Maarten Lafeber kunnen het weekend niet spelen in Zwitserland want ook zij misten de cut met +3 en +2.

Wie het wel goed deden waren Daan Huizing en Wil Besseling. De twee wisten met 1 en 6-onder par de cut te halen en delen nu de 50e en 12e plek. Maar wie het uitstekend deed was Lars van Meijel (foto boven)! Met 68 en 65 klom de Nederlander in het klassement 25 plaatsen omhoog naar die van gedeeld tweede. Hij heeft met 9-onder weliswaar 6 slagen achterstand op de leider Christofer Blomstrand maar een slechte ronde van deze en een goede nogmaals van Van Meijel kan de laatste opnieuw voor een leuke Nederlandse verrassing zorgen!

Opvallend was ook het missen van de cut door de broer van Brooks Koepka, Chase Koepka met 69 en 73 slagen (par) net als de twee Belgen Christopher Mivis en Hugues Joannes met +4 en +6.