Challenge Tour

Lars Keunen knalt er een 65 uit en haalt samen met Kiet van der Weelde de cut in India

Lars Keunen

Wat een karakter heeft Lars Keunen. De 27-jarige Nederlander stond er niet al te best voor na zijn eerste ronde van 74 slagen, maar wist op de tweede dag van het Delhi Challenge in 65 slagen rond te gaan en haalde daardoor met 5-onder en een gedeelde 35e plaats eenvoudig de cut.

Ook Kiet van der Weele is erbij in het weekend van het toernooi in India. De 23-jarige gepromoveerde ALPS Tour speler liet na 69 slagen op donderdag nu 69 noteren en staat met 7-onder gedeeld 20e.

Een oud-speler op de European Tour, Wil Besseling, had op de eerste dag 68 slagen maar kwam op de tweede dag niet in zijn spel met als resultaat 75 slagen. Met 1-onder miste hij de cut die op 4-onder kwam te staan. Ook Lars van Meijel wist zich niet voor het weekend te plaatsen. De 29-jarige miste met 71 en 73 slagen (par) de cut op 5 slagen.

De 21-jarige Fransman Martin Couvra nam de leiding met 1 slag verschil op de nummer twee, de Engelsman James Allan. De Schot Euan Walker had net als Keunen de laagste ronde op de tweede dag met 65 slagen. Hij klom met 10-onder naar de derde plaats.

Brown en Couvra delen de leiding in Delhi waar Wil Besseling de 19e plaats deelt