Het eerste golfnieuws

Kelley, Lewis en O?Meara leiden na 54 holes in PGA Buick Invitational

ImageHet trio Jerry Kelly, J.L. Lewis en voormalig Masters winnaar Mark O’Meara gaan na drie ronden van het PGS Buick Invitational aan de leiding met een totaalscore van 206 slagen.

De Amerikaan John Daly (foto , rechts) staat na zijn derde ronde van 68 slagen (4-onder par) een slag achter de leiders. Daly, die vorige week als vierde eindigde tijdens het Phoenix Open, hoopt weer op een overwinning. ?Ik wil winnen. Maar ik zal het niet forceren?, zei Daly. ?Ik hoop dat het vanzelf komt. Ik zit heel goed in mijn spel en kan me goed concentreren op elke slag.? Daly deelt zijn positie met K.J. Choi (Zuid Korea) en Rory Sabbatini (Zuid Afrika).

Tiger Woods, die ternauwernood de cut haalde na zijn tweede ronde van 77 slagen, had 69 slagen nodig voor zijn derde ronde. Hij steeg daarmee van de gedeelde 69ste naar de gedeelde 20ste plaats, maar staat nog steeds zes slagen achter op de leiders.