Justin Rose naar Honma clubs!

14 08 2016 roseHonma Golf heeft wereld nummer 2 Justin Rose een contract laten tekenen dat voor jaren is. De Olympische kampioen (foto) zal met een minimum van 10 Honma-clubs zal spelen, een cap dragen met merk van Honma en zijn caddie zal een tourtas moeten dragen ook met het logo erop.

Het premium Japanse merk wist de handtekening van de regerende FedEx Cup-kampioen tegen het einde van vorig jaar te verkrijgen maar kon de deal pas in januari aankondigen, na de voltooiing van Rose’s contract met TaylorMade Golf.

Rose zal naar verwachting met de TW747-driver van het bedrijf gaan spelen en met de gesmede ijzers en wedges. Zijn eerste wedstrijd met de nieuwe clubs zal in het PGA Tour’s Desert Classic zijn die vanaf 17 januari begint.

Hoewel de set nog niet is bevestigd zal Rose waarschijnlijk spelen met de versies van modellen die eind 2018 in Japan zijn geïntroduceerd. Verwacht wordt dat daar de TW747 inzit en de prototype-versie van de TW747 V in het ijzer 4, 5 en 6 en een gesmeed prototype TW747 forged muscleback in de 7, 8 en 9-ijzers. Van Rose wordt ook verwacht dat deze met de aangepaste prototype-versies van de TW gesmede wedges de 47, 56 en 60 graden zal spelen.