PGA Tour

Joost Luiten gedeeld 21e in WGC Cadillac Championship

08-03-2014-johnson
08-03-2014-johnsonMet 76 en 72 slagen is Joost Luiten op de gedeelde 21e plaats terecht gekomenin het WGC Cadillac Championship. De enige Nederlander in het toernooi heeft zelfs een betere score dan Tiger Woods, Henrik Stenson en Branden Grace die nog een slag meer nodig hadden. De condities waren ook op de tweede dag niet eenvoudig nu was het de stevige wind die vaak voor problemen zorgde.
 
Slechts drie spelers wisten hun tweede ronde onder par te eindigen en wel Graeme McDowell met 71 slagen, Jamie Donaldson met 70 slagen en Chris Kirk met 71 slagen. 
 
Patrick Reed, Dustin Johnson (foto), Matt Kuchar en Hunter Mahan namen de leiding in het toernooi. De vier Amerikanen staan voor de wedstrijd op 1-onder par. 
 
Francesco Molinari, McDowell, Donaldson en Rory McIlroy volgen op een slag afstand op de gedeelde 5e plaats.
 
Woods zorgde er nog even voor dat het publiek uit zijn dak ging toen hij op de 4e hole een putt wist te holen van bijna 29 meter. Zowel hij als Adam Scott lieten 73 slagen noteren. 
 
De Zuid-Afrikaan Dawie van der Walt is de slechtste speler in het klassement met een 68e plaats. Hij ging de twee ronden rond in 81 en 83 slagen!