Het eerste golfnieuws

Jonge onderneemster start jong, fris en nieuw sportmanagement bureau.

12-03-2014-melanie
12-03-2014-melanieMelanie-Jane Lancaster (22) is met ingang van vorige maand oprichter en directeur van het nieuwste sportmanagement bureau van Nederland. Samen met een team van professionals begint zij MJ Sports.
 
Als dochter van een ex European Tour (golf) speler en eigenaar van Open Golf Zandvoort richt zich vanaf dit moment op de topsporter. MJ Sports heeft een team omzich heen die alle randzakenregelt, zodat de professionele sporter zich kan focussen om het voor hem/haar hoogste doel te bereiken. Hierbij wordt er gedacht aan persoonlijke begeleiding, carrièreplanning, logistiek, commerciële begeleiding, persoonlijke marketing, etc. MJ Sports kijkt en luistert wat de sporter nodig heeft.
 
Met topsporters in haar directe omgeving en door haar eigen ervaring in de autosport op Europees niveau kan Melanie-Jane zich als geen ander inleven in de gedachte en behoeftes van de topsporter. Met een breed en goed netwerk van fysiotherapeuten, mentalcoaches, fitnesscoaches, voedingsdeskundige, marketingspecialisten, juridichadviseurs, en ga zo maar door.
 
Eerlijkheid en betrouwbaarheid
 
MJ Sports combineert deze twee begrippen als sleutelbegrippen voor het bedrijf. Hiermee profileert MJ Sports zich naar de sporter. Deze twee begrippen vormen de belangrijkste elementen voor een goede samenwerking.