DP World Tour

John Daly door in Tsjechië, Gavin Green leidt!

15-01-2010-daly

01-05-2009-dalyDe flamboyante John Daly is er in geslaagd om de cut te halen in het D+D Real Czech Masters dat gespeeld wordt op het Albatross Golf Resort in Tsjechië. Met 64 en 75 slagen wist de Amerikaan op 5-onder te eindigen. De cut kwam in Tsjechië op 4-onder te liggen.

De Belg Thomas Pieters is nog steeds goed bezig en kan het toernooi nog steeds winnen. Hij kwam na de tweede ronde met 70 slagen van de baan en bracht daarmee zijn score op 10-onder. Zijn landgenoot Nicolas Colsaerts kon naar huis een ronde van 72 en een van 76 slagen was te veelom er in het weekend bij te mogen zijn.

De Maleisiër Gavin Green wist zijn score op 12-onder te krijgen. Met 64 en 68 slagen waarvan moet worden opgemerkt dat de dubbel bogey op de 16e een par 3 van 154 meter wel zijn ronde wat verpeste. Zijn bal verdween daar in het kleine meertje voor de green.

De baan had ook nog flink last van regenbuien. Meerdere keren was het spel stilgelegd waardoor veel spelers pas laat hun ronde konden eindigen onder hen de Deen Jeff Winther. Met 65 en 68 slagen staat hij nu tweede in het klassement op 1 slag afstand van Green. In het groepje van Pieters op 10-onder zitten ook Padraig Harrington, Tapio Pulkkanen en Andrea Pavan.