PGA Tour

Jake Knapp leidt in Mexico Open met vier slagen voorsprong

Het Mexico Open wordt overschaduwd door de indrukwekkende prestaties van de Amerikaanse golfer Jake Knapp, die nu de leiding heeft genomen met een comfortabele voorsprong van vier slagen na een verbluffende derde ronde van 63 slagen.

Met een totaal van 19-onder heeft Knapp (foto) een duidelijk pad geplaveid naar de overwinning, en zijn zelfverzekerde spel op de baan is een lust voor het oog voor alle golfliefhebbers. De Fin Sami Valimaki volgt als tweede in het klassement op respectabele 15-onder par, maar de kloof met Knapp lijkt aanzienlijk.

De opmerkelijke wending kwam op hole 16, waar Knapp geconfronteerd werd met een uitdaging. Echter, in plaats van te bezwijken, herstelde hij op bewonderenswaardige wijze door zijn laatste twee holes te birdieën, waardoor hij een solide voorsprong behield en de druk op zijn concurrenten verhoogde.

Op de derde plaats vinden we de Canadees Ben Silverman, samen met de Zweed Henrik Norlander en de Amerikaan Chan Kim, allemaal op zeven slagen afstand van de leider met een score van 12 onder. Silverman maakte indruk met een foutloze ronde van acht onder (63), waardoor hij in de race blijft voor de toppositie.

Wat de opwinding verder vergroot, is het feit dat geen van de vijf leiders die de laatste ronde ingaan, eerder heeft gewonnen op de prestigieuze PGA Tour. Dit opent de deur naar een mogelijk historische overwinning voor een van deze getalenteerde golfers.

Met de spanning die opbouwt en de prachtige golfmomenten die zich ontvouwen, belooft de laatste ronde van het Mexico Open een onvergetelijke ervaring te worden. Golffans, bereid je voor op een zinderende ontknoping terwijl Jake Knapp zijn voorsprong verdedigt en zijn stempel probeert te drukken op deze prestigieuze wedstrijd op de PGA Tour.

Matt Wallace samen met Sami Valimaki en Jake Knapp en Alvoro Ortiz delen de leiding in het Mexico Open