Wedden op golf

Kijken naar sport is soms net als het spelen van sport: ontspannend en spannend tegelijk. Maar wist je dat je tegenwoordig ook op bijna alle sporten kunt wedden? Je voorspelt dan voorafgaand aan de wedstrijd (pre-match) wat de uitslag zal worden of bijvoorbeeld wie er een belangrijke rol in het spel zal spelen. Het is nu zelfs mogelijk om live weddenschappen te plaatsen. Je kunt dan tijdens de wedstrijd nog inzetten. Het is dus niet erg als je pas op de helft van de wedstrijd of het sportevenement inschakelt, je kunt altijd inzetten.

Sportweddenschappen zijn al eeuwenoud, maar nu er steeds meer gebruikt wordt gemaakt van het internet is wedden op sport populairder dan ooit. Je weet waarschijnlijk wel dat er veel gegokt wordt op paardenrennen. En je hebt vast weleens een poule met vrienden gemaakt voor een WK of EK. Maar wist je dat je ook kunt wedden op autosport, hockey en zelf golf? Er zijn vele websites waar je van te voren tips kunt bekijken. Ze laten je dan zien hoeveel kans (odds) er bestaat dat een deelnemer wint of verliest. Of dat een bepaalde deelnemer een Grand Slam zal behalen.

Je kunt op verschillende golftoernooien wedden, waaronder de Masters, de US Open, de British Open en de PGA Tour. En hoewel het bij wedden op sport vooral om geluk gaat, kan het wel handig zijn om een beetje kennis van de sport te hebben. Leer de spelers kennen en voorspel zo wie er goed zal spelen en wie niet. Ook kun je er veel voordeel van hebben als je bepaalde golfbanen al een beetje kent. Zo kan het makkelijker zijn om belangrijke gebeurtenissen te voorspellen.

Online bookmakers

 Het handige van wedden op sport via internet is dat je er je luie stoel niet meer voor uit hoeft. Vaak kun je via de gokwebsite de wedstrijd of het sportevenement live kijken. En tegenwoordig kun je ook inzetten via jouw mobiele telefoon of tablet. Het internet staat vol met websites die wedden op golf en andere sporten aanbieden. Onze favoriete aanbieder is Kroon. Deze bookmaker biedt alle bovenstaande mogelijkheden en biedt een leuke welkomstbonus aan voor nieuwe spelers.  Wel vinden wij het wel belangrijk om als laatste nog te vermelden dat wedden op sport in sommige gevallen verslavend kan werken. Wed dus altijd met je gezonde verstand en zet niet meer geld in dan je op dat moment hebt.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

oosterhout

Oosterhoutse Golfclub volop in beweging

in Laatste NL golfnieuws
Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een… lees meer
09 10 2017 winnaarsenioropen

Clark Dennis wint Dutch Masters

Spijk – Clark Dennis (51) heeft de Dutch Masters op golfbaan The Dutch in Spijk gewonnen.… lees meer
01 10 2017 liemeer

Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in… lees meer
29 09 2017 ianwoosnam

The Dutch Masters 2017 op The Dutch

Amsterdam – De European Senior Tour keert na twee jaar terug in Nederland. Van 6 tot en… lees meer
29 09 2017 sluispolder par3 wedstrijd

Inschrijving Open Par 3 Kampioenschap op Golfbaan Sluispolder geopend

Zondag 15 oktober wordt de tweede editie van het Open Par 3 Kampioenschap gehouden in… lees meer
26 09 2017 Winnaars

Recordopbrengst golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut

Ruim 100 golfers speelden 25 september op de Noordwijkse Golfclub voor het Helen Dowling… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven