Wedden op golf

Kijken naar sport is soms net als het spelen van sport: ontspannend en spannend tegelijk. Maar wist je dat je tegenwoordig ook op bijna alle sporten kunt wedden? Je voorspelt dan voorafgaand aan de wedstrijd (pre-match) wat de uitslag zal worden of bijvoorbeeld wie er een belangrijke rol in het spel zal spelen. Het is nu zelfs mogelijk om live weddenschappen te plaatsen. Je kunt dan tijdens de wedstrijd nog inzetten. Het is dus niet erg als je pas op de helft van de wedstrijd of het sportevenement inschakelt, je kunt altijd inzetten.

Sportweddenschappen zijn al eeuwenoud, maar nu er steeds meer gebruikt wordt gemaakt van het internet is wedden op sport populairder dan ooit. Je weet waarschijnlijk wel dat er veel gegokt wordt op paardenrennen. En je hebt vast weleens een poule met vrienden gemaakt voor een WK of EK. Maar wist je dat je ook kunt wedden op autosport, hockey en zelf golf? Er zijn vele websites waar je van te voren tips kunt bekijken. Ze laten je dan zien hoeveel kans (odds) er bestaat dat een deelnemer wint of verliest. Of dat een bepaalde deelnemer een Grand Slam zal behalen.

Je kunt op verschillende golftoernooien wedden, waaronder de Masters, de US Open, de British Open en de PGA Tour. En hoewel het bij wedden op sport vooral om geluk gaat, kan het wel handig zijn om een beetje kennis van de sport te hebben. Leer de spelers kennen en voorspel zo wie er goed zal spelen en wie niet. Ook kun je er veel voordeel van hebben als je bepaalde golfbanen al een beetje kent. Zo kan het makkelijker zijn om belangrijke gebeurtenissen te voorspellen.

Online bookmakers

 Het handige van wedden op sport via internet is dat je er je luie stoel niet meer voor uit hoeft. Vaak kun je via de gokwebsite de wedstrijd of het sportevenement live kijken. En tegenwoordig kun je ook inzetten via jouw mobiele telefoon of tablet. Het internet staat vol met websites die wedden op golf en andere sporten aanbieden. Onze favoriete aanbieder is Kroon. Deze bookmaker biedt alle bovenstaande mogelijkheden en biedt een leuke welkomstbonus aan voor nieuwe spelers.  Wel vinden wij het wel belangrijk om als laatste nog te vermelden dat wedden op sport in sommige gevallen verslavend kan werken. Wed dus altijd met je gezonde verstand en zet niet meer geld in dan je op dat moment hebt.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

pitchenputt

Internationale top speelt op Dutch Open Pitch&Putt in Koudum

in Laatste NL golfnieuws
Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum (Friesland) plaats. Aan dit internationale topsport evenement zal de gehele internationale top deelnemen, waarbij 120 spelers deelnemen uit 10 verschillende landen.… lees meer
Spierenvoorspieren

Fundraising golftoernooi voor de Stichting Spieren voor Spieren

Om hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van… lees meer
11 08 2017 Ernie Els

Ernie Els in KLM Open 2017

Ernie Els, winnaar van vier majors en voormalig nummer 1 van de wereld, maakt zijn… lees meer
spijk16 318061

NGF Nieuws - Eerste Joost Luiten Classic in Rotterdam

Op zondag 20 augustus aanstaande vindt de eerste Joost Luiten Classic plaats in… lees meer
26 07 2017 pgaBall

PGA Holland Open Fourball Kampioenschap ook voor amateurs toegankelijk

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Noordhollandse Golf Club wordt gedurende… lees meer
24 07 2017 linksvalley

Nieuwe golfbaan bij Ermelo

Een mix van De Pan, De Rosendaelsche en Walton Heath in Engeland. Zo moet de nieuwe… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven