Wedden op golf

Kijken naar sport is soms net als het spelen van sport: ontspannend en spannend tegelijk. Maar wist je dat je tegenwoordig ook op bijna alle sporten kunt wedden? Je voorspelt dan voorafgaand aan de wedstrijd (pre-match) wat de uitslag zal worden of bijvoorbeeld wie er een belangrijke rol in het spel zal spelen. Het is nu zelfs mogelijk om live weddenschappen te plaatsen. Je kunt dan tijdens de wedstrijd nog inzetten. Het is dus niet erg als je pas op de helft van de wedstrijd of het sportevenement inschakelt, je kunt altijd inzetten.

Sportweddenschappen zijn al eeuwenoud, maar nu er steeds meer gebruikt wordt gemaakt van het internet is wedden op sport populairder dan ooit. Je weet waarschijnlijk wel dat er veel gegokt wordt op paardenrennen. En je hebt vast weleens een poule met vrienden gemaakt voor een WK of EK. Maar wist je dat je ook kunt wedden op autosport, hockey en zelf golf? Er zijn vele websites waar je van te voren tips kunt bekijken. Ze laten je dan zien hoeveel kans (odds) er bestaat dat een deelnemer wint of verliest. Of dat een bepaalde deelnemer een Grand Slam zal behalen.

Je kunt op verschillende golftoernooien wedden, waaronder de Masters, de US Open, de British Open en de PGA Tour. En hoewel het bij wedden op sport vooral om geluk gaat, kan het wel handig zijn om een beetje kennis van de sport te hebben. Leer de spelers kennen en voorspel zo wie er goed zal spelen en wie niet. Ook kun je er veel voordeel van hebben als je bepaalde golfbanen al een beetje kent. Zo kan het makkelijker zijn om belangrijke gebeurtenissen te voorspellen.

Online bookmakers

 Het handige van wedden op sport via internet is dat je er je luie stoel niet meer voor uit hoeft. Vaak kun je via de gokwebsite de wedstrijd of het sportevenement live kijken. En tegenwoordig kun je ook inzetten via jouw mobiele telefoon of tablet. Het internet staat vol met websites die wedden op golf en andere sporten aanbieden. Onze favoriete aanbieder is Kroon. Deze bookmaker biedt alle bovenstaande mogelijkheden en biedt een leuke welkomstbonus aan voor nieuwe spelers.  Wel vinden wij het wel belangrijk om als laatste nog te vermelden dat wedden op sport in sommige gevallen verslavend kan werken. Wed dus altijd met je gezonde verstand en zet niet meer geld in dan je op dat moment hebt.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

liemeeropen

Shockwave Liemeer Open 1 oktober 2017

in Laatste NL golfnieuws
Op 1 oktober 2017 zal het 7e Shockwave Liemeer Open op Golf- & Countryclub Liemeer plaatsvinden. Een prachtige wedstrijd voor topamateurs ter afsluiting van het seizoen. Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd nodigen wij de amateurtop van Nederland uit… lees meer
22 06 2017 crum

Valentijn Crum wint derde editie Nationale Pluimvee Golfdag

Valentijn Crum is afgelopen woensdag winnaar geworden van de derde editie van de… lees meer
16 06 2017 pga

PGA Keurmerk voor Golfschool de Hooge Rotterdamsche

Op vrijdag 16 juni heeft Golfschool de Hooge Rotterdamsche het predicaat PGA Erkende… lees meer
13 06 2017 footgolf

Nederlandse FootGolf spelers in de FootGolf Capital Cup net niet in de prijzen!

De Nederlandse FootGolf spelers zijn tijdens de FootGolf Capital Cup, de eerste Major van… lees meer
LogoROGNOYEAR

Rijnmond Open Golf een uitdagend strokeplay toernooi dat open staat voor alle golfamateurs uit heel Nederland!

Van maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2017 organiseert De Hooge Rotterdamsche de 8de… lees meer
PGA Erkenning De Hooge Rotterdamsche

Golfschool de Hooge Rotterdamsche ontvangt PGA keurmerk op 16 juni

Op vrijdag 16 juni zullen de Golfprofessionals Jelle Tarn√≥czy , Raymond Stoop en Jan van… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven