09 07 2017 derksenTilburg - Ruben van Uden en Ralph Miller hebben zich verzekerd van deelname aan het KLM Open (14-17 september) op The Dutch in Spijk. De Nederlandse pro’s wonnen zaterdag en zondag het KLM Open wildcardtoernooi tijdens de ING Private Banking Golfweek (foto boven Ruben van Uden en Robert-Jan Derksen, foto onder Ralph Miller - fotograaf David van Haren).

Van Uden pas drie weken pro

Van Uden (26) (foto naast Rober-Jan Derksen) werd pas drie weken geleden professional en speelde in Tilburg zijn eerste toernooi als pro. Nog geen maand na zijn overstap van de amateurs is hij al zeker van deelname aan het enige Nederlandse toernooi op de European Tour.

Miller voor veertiende keer naar KLM Open
Zaterdag had van Uden slechts 30 slagen nodig voor de ronde over negen holes. Met -5 bleef hij Ralph Miller twee slagen voor. Een dag later was het wel prijs voor Miller. Na negen holes eindigde de pro van De Lage Vuursche op -2, gelijk met Lars Buijs en Rob van de Vin. In de play-off op de stadion hole sloeg hij zijn bal dichter bij de hole dan zijn twee concurrenten. Voor Miller wordt het zijn veertiende deelname aan het KLM Open.

Beat the Pro deelnemers
Van Uden en Miller waren niet de enigen die zich bij de ING Private Banking Golfweek verzekerden van een optreden op The Dutch in september. Zaterdag en zondag kregen amateurgolfers de kans om zich als allereerste te plaatsen voor Beat the Pro tijdens het KLM Open.

Op zaterdag sloegen Raol Tempelman, Hidde Fontein hun bal dichter bij de hole dan pro’s Robert-Jan Derksen en Thomas Levet. Zondag wist Robin van Deutekom de twee sterren van de European Tour te verslaan. Dit drietal mag tijdens het KLM Open afslaan op hole 14 van The Dutch en opnieuw proberen de pro’s te verslaan.

Eindhovensche wint gratis toegang KLM Open voor alle leden
Op de ING Private Banking Golfweek streden zestien jeugdteams van Nederlandse golfclubs om de ING Cup. De winst in het toernooi was voor het kwartet van de Eindhovensche, Pim Krebaum, Mark Boon, Tom L’Herminez, Philippine Ceulemans. In de finale rekende de Brabantse club af met de Heemskerkse.
Aan de overwinning is een unieke prijs verbonden. Alle leden van de Eindhovensche kunnen het KLM Open 2017 gratis bezoeken.

Tickets

Tickets voor het KLM Open zijn nu te koop op klmopen.nl. De tarieven zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Ook dit jaar krijgt iedereen die online een ticket koopt een Ziggo Sport KLM Open Radio cadeau.

Over het KLM Open
De 98ste editie van het KLM Dutch Open wordt van 14 tot en met 17 september 2017 gespeeld op golfbaan The Dutch in Spijk (gemeente Lingewaal). In 2016 won Joost Luiten voor de tweede maal het toernooi, drie jaar na zijn eerste overwinning in 2013. Het KLM Open wordt ondersteund door de partners KLM en ING Private Banking.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

pitchenputt

Internationale top speelt op Dutch Open Pitch&Putt in Koudum

in Laatste NL golfnieuws
Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum (Friesland) plaats. Aan dit internationale topsport evenement zal de gehele internationale top deelnemen, waarbij 120 spelers deelnemen uit 10 verschillende landen.… lees meer
Spierenvoorspieren

Fundraising golftoernooi voor de Stichting Spieren voor Spieren

Om hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van… lees meer
11 08 2017 Ernie Els

Ernie Els in KLM Open 2017

Ernie Els, winnaar van vier majors en voormalig nummer 1 van de wereld, maakt zijn… lees meer
spijk16 318061

NGF Nieuws - Eerste Joost Luiten Classic in Rotterdam

Op zondag 20 augustus aanstaande vindt de eerste Joost Luiten Classic plaats in… lees meer
26 07 2017 pgaBall

PGA Holland Open Fourball Kampioenschap ook voor amateurs toegankelijk

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Noordhollandse Golf Club wordt gedurende… lees meer
24 07 2017 linksvalley

Nieuwe golfbaan bij Ermelo

Een mix van De Pan, De Rosendaelsche en Walton Heath in Engeland. Zo moet de nieuwe… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven