WestCliffs5thgreen

West Cliffs Golf Links heeft zijn reputatie als de nieuwe ster van globaal golf bevestigd en een ongelooflijke eerste zes maanden afgedekt door te worden genoemd als de 'World's Best New Golf Course' tijdens de 2017 World Golf Awards.

De door Cynthia Dye ontworpen baan, die al getipt werd om de nieuwe nummer één lay-out in Portugal te worden, overwon de stijve concurrentie om de leidende onderscheiding te verzamelen tijdens een uitbundige prijsuitreiking in La Manga Club in Murcia, Spanje.

West Cliffs, geopend in juni, heeft een gedenkwaardige start beleefd en heeft al een aantal opmerkelijke onderscheidingen opgeëist, waaronder een Certified® Development van de Golf Environment Organization (GEO) worden en de hoogste nieuwe inzending zijn op nr. 25 in een ranglijst van 2017 van de 'Top 100 cursussen op het vasteland van Europa.

Francisco Cadete, directeur golf bij West Cliffs Golf Links, zei: "Om zo'n felbegeerde wereldwijde prijs te winnen in onze eerste zes maanden is een geweldige prestatie en een die iedereen op het resort heel trots maakt.

35756505683 8a13c53669 m"De baan heeft alles waargemaakt wat het beloofde te worden waargemaakt toen Cynthia het aan het ontwerpen was, en nog veel meer, en is iets heel speciaals. We hebben sinds de opening ongelooflijke feedback ontvangen van golfers over de hele wereld en geloven dat de koers de komende jaren nog beter zal worden. "

Beschouwd als het meest prestigieuze prijzenprogramma in golftoerisme, trok de World Golf Awards dit jaar een recordaantal stemmen uit golftoeristen wereldwijd en golfconsumenten in meer dan 100 landen.

Het evenement in La Manga Club bevatte toonaangevende figuren uit de golfindustrie uit meer dan 40 landen van over de hele wereld, waaronder de legendarische commentator 'The Voice of Golf' Peter Alliss, en registreerde de 18-voudige grote winnaar Jack Nicklaus, die zijn 'Golfbaan accepteerde'. Ontwerper van het jaar 2017 'award via een videoboodschap.

Chris Frost, managing director van de World Golf Awards, zei: "Ik wil West Cliffs feliciteren met deze opmerkelijke prestatie.

"De hoogste eerbetoon aan het golftoerisme is echt verdiend en de prijs beloont zijn streven naar uitmuntendheid en vastberadenheid om de status van marktleider te bereiken."

West Cliffs ligt een uur ten noorden van Lissabon aan de prachtige Silver Coast van Portugal, de eerste golfbaan van Cynthia Dye in Portugal - en slechts haar vierde in Europa. De spectaculaire kliffen par-72 liggen tussen 200 hectare natuurlandschap, glooiende zandduinen en kustvegetatie en bieden vanuit elke hole een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Als aanvulling op de par-72 baan is een golfacademie, terwijl het resort zijn milieuvriendelijkheid verder heeft verbeterd in het milieuvriendelijke clubhuis van de locatie.

West Cliffs wordt beheerd door Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort - een van de toonaangevende resorts in Europa - dat in 2017 zijn 20e verjaardag vierde. Gelegen op minder dan 10 minuten rijden van West Cliffs, biedt Praia D'El Rey een eclectische en een steeds groter aantal diensten en activiteiten die de golf-, sport- en vrijetijdsmarkten aantrekken.

Voor meer informatie over West Cliffs Golf Links, ga naar www.westcliffs.com 

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

04 12 2017 woods

Is Tiger Woods klaar voor het echte werk?

in Laatste NL golfnieuws
Met een 9e plaats in het Hero World Challenge, een evenement op de Bahamas dat de Amerikaan zelf organiseert, heeft Tiger Woods aan de wereld laten zien dat hij nog steeds in staat is een score neer te zetten. Nu was dit toernooi zonder een cut na twee ronden… lees meer
01 12 2017 woods

Tiger not in the Woods

Hij kreeg als snel de bijnaam Tiger in the Woods toen hij een aantal jaren geleden met… lees meer
30 11 2017 SouthCourse

QUINTA DO LAGO OPENT NIEUW MIAMI-CHIC HOTEL

Quinta do Lago, het toonaangevende luxe golf- en lifestyle-resort in Europa, heeft zijn… lees meer
28 11 2017 lamanga

La Manga Golflcub wint de titel Europa's Best Golf Venue

De wereldwijde aantrekkingskracht van La Manga Club heeft een stralende dubbele… lees meer
27 11 2017 la manga

La Manga Club volgens Golf Digest Top baan!

De status van La Manga Club als een van 's werelds populairste golf- en vrijetijdsresorts… lees meer
WestCliffs5thgreen

West Cliffs Golf Links: wat een golfbaan in Portugal!

West Cliffs Golf Links heeft zijn reputatie als de nieuwe ster van globaal golf bevestigd… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven