01 12 2017 woodsHij kreeg als snel de bijnaam Tiger in the Woods toen hij een aantal jaren geleden met zijn afslagen vaak ver buiten de fairway lag en regelmatig daardoor tussen de bomen in het bos. Nu was na een rentree van een lange tijd daar weinig van te zien. Goede afslagen en ijzers naar de green zorgde voor een ronde van 69 slagen en dat is 3-onder de baan. Het enige wat niet echt liep was het chippen naar de vlag. De bogeys op zijn kaart hadden daar dan ook mee te maken. Het putten ging weer als vanouds, of het nou van 2 of 8 meter was de bal viel vaak in de cup.

Woods deelt nu na de eerste ronde van Hero World Challenge de 8e plaats en er geen cut in het toernooi. Op het internet, bijvoorbeeld op www.golfchat.nl , werd al flink gediscussieerd over wat Woods zou doen in deze wedstrijd. Het geloof in een goede prestatie werd slechts door enkele als waar aangenomen.

Woods zelf liet weten toch wat last te hadden gehad van adrenaline maar dat hij toch met een goed gevoel naar zijn eerste ronde kan terugkijken.

In het toernooi nam de Engelsman Tommy Fleetwood de leiding. Met 66 slagen (-6) heeft hij 1 slag minder dan de Amerikanen Ricky Fowler en Matt Kuchard. Hun landgenoten Kevin Chappell, Dutsin Johnson en Jordan Spieth volgen samen met de Engelsman Justin Rose met 4-onder op de gedeelde 4e plaats.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

04 12 2017 woods

Is Tiger Woods klaar voor het echte werk?

in Laatste NL golfnieuws
Met een 9e plaats in het Hero World Challenge, een evenement op de Bahamas dat de Amerikaan zelf organiseert, heeft Tiger Woods aan de wereld laten zien dat hij nog steeds in staat is een score neer te zetten. Nu was dit toernooi zonder een cut na twee ronden… lees meer
01 12 2017 woods

Tiger not in the Woods

Hij kreeg als snel de bijnaam Tiger in the Woods toen hij een aantal jaren geleden met… lees meer
30 11 2017 SouthCourse

QUINTA DO LAGO OPENT NIEUW MIAMI-CHIC HOTEL

Quinta do Lago, het toonaangevende luxe golf- en lifestyle-resort in Europa, heeft zijn… lees meer
28 11 2017 lamanga

La Manga Golflcub wint de titel Europa's Best Golf Venue

De wereldwijde aantrekkingskracht van La Manga Club heeft een stralende dubbele… lees meer
27 11 2017 la manga

La Manga Club volgens Golf Digest Top baan!

De status van La Manga Club als een van 's werelds populairste golf- en vrijetijdsresorts… lees meer
WestCliffs5thgreen

West Cliffs Golf Links: wat een golfbaan in Portugal!

West Cliffs Golf Links heeft zijn reputatie als de nieuwe ster van globaal golf bevestigd… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven