LogoROGNOYEARVan maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2017 organiseert De Hooge Rotterdamsche de 8de editie van het 

Iedere golfamateur (m/v) die de uitdaging wil aangaan met andere golfers wordt uitgenodigd om in te schrijven. De beste handicappers worden direct geplaatst voor het finaleweekend op 26 en
27 augustus, de overige spelers dienen zich te kwalificeren door middel van voorrondes die plaatsvinden van 21 tot en met 25 augustus op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche. Dit jaar maakt het netto-toernooi plaats voor een 3e ronde strokeplay voor alle gekwalificeerde spelers.

Golfers van 50 jaar en ouder, die zich plaatsen voor het finaleweekend, spelen automatisch mee in het in Rijnmond Open Golf geïntegreerde seniorentoernooi! De uitslag hiervan telt ook mee in de NGF Senior Ranking.

De Hooge Rotterdamsche is een schitterende golfbaan gelegen in het Hoge Bergse Bos en is onderdeel van recreatiegebied De Rottemeren. De Hooge Rotterdamsche heeft haar naam te danken aan haar hoogteverschillen die er voor zorgen dat de golfbaan on-Nederlands aanvoelt.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche biedt uitdaging en variatie, met andere woorden: het is dé golfbaan die een dergelijk toernooi waardig is.

Dit jaar komt 5% van de sponsoropbrengsten ten goede aan “Spieren voor Spieren”. Hun motto is: ‘Ieder kind met een spierziekte verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren.
Tot slot willen we blijdschap geven: bij kinderen met een spierziekte en hun families een lach op het gezicht toveren en ze even niet aan alle beperkingen laten denken’.

In de voorgaande editie was Quint Koppers (Koninklijke Haagsche) de winnaar en Lotte Hoekstra (De Hooge Rotterdamsche) de winnares. Pieter van de Stadt, burgemeester van Lansingerland
zal op zondag 27 augustus a.s. de winnaars van het Rijnmond Open Golf 2017 bekendmaken.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

liemeeropen

Shockwave Liemeer Open 1 oktober 2017

in Laatste NL golfnieuws
Op 1 oktober 2017 zal het 7e Shockwave Liemeer Open op Golf- & Countryclub Liemeer plaatsvinden. Een prachtige wedstrijd voor topamateurs ter afsluiting van het seizoen. Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd nodigen wij de amateurtop van Nederland uit… lees meer
22 06 2017 crum

Valentijn Crum wint derde editie Nationale Pluimvee Golfdag

Valentijn Crum is afgelopen woensdag winnaar geworden van de derde editie van de… lees meer
16 06 2017 pga

PGA Keurmerk voor Golfschool de Hooge Rotterdamsche

Op vrijdag 16 juni heeft Golfschool de Hooge Rotterdamsche het predicaat PGA Erkende… lees meer
13 06 2017 footgolf

Nederlandse FootGolf spelers in de FootGolf Capital Cup net niet in de prijzen!

De Nederlandse FootGolf spelers zijn tijdens de FootGolf Capital Cup, de eerste Major van… lees meer
LogoROGNOYEAR

Rijnmond Open Golf een uitdagend strokeplay toernooi dat open staat voor alle golfamateurs uit heel Nederland!

Van maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2017 organiseert De Hooge Rotterdamsche de 8de… lees meer
PGA Erkenning De Hooge Rotterdamsche

Golfschool de Hooge Rotterdamsche ontvangt PGA keurmerk op 16 juni

Op vrijdag 16 juni zullen de Golfprofessionals Jelle Tarnóczy , Raymond Stoop en Jan van… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven