LogoROGNOYEARVan maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2017 organiseert De Hooge Rotterdamsche de 8de editie van het 

Iedere golfamateur (m/v) die de uitdaging wil aangaan met andere golfers wordt uitgenodigd om in te schrijven. De beste handicappers worden direct geplaatst voor het finaleweekend op 26 en
27 augustus, de overige spelers dienen zich te kwalificeren door middel van voorrondes die plaatsvinden van 21 tot en met 25 augustus op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche. Dit jaar maakt het netto-toernooi plaats voor een 3e ronde strokeplay voor alle gekwalificeerde spelers.

Golfers van 50 jaar en ouder, die zich plaatsen voor het finaleweekend, spelen automatisch mee in het in Rijnmond Open Golf geïntegreerde seniorentoernooi! De uitslag hiervan telt ook mee in de NGF Senior Ranking.

De Hooge Rotterdamsche is een schitterende golfbaan gelegen in het Hoge Bergse Bos en is onderdeel van recreatiegebied De Rottemeren. De Hooge Rotterdamsche heeft haar naam te danken aan haar hoogteverschillen die er voor zorgen dat de golfbaan on-Nederlands aanvoelt.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche biedt uitdaging en variatie, met andere woorden: het is dé golfbaan die een dergelijk toernooi waardig is.

Dit jaar komt 5% van de sponsoropbrengsten ten goede aan “Spieren voor Spieren”. Hun motto is: ‘Ieder kind met een spierziekte verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren.
Tot slot willen we blijdschap geven: bij kinderen met een spierziekte en hun families een lach op het gezicht toveren en ze even niet aan alle beperkingen laten denken’.

In de voorgaande editie was Quint Koppers (Koninklijke Haagsche) de winnaar en Lotte Hoekstra (De Hooge Rotterdamsche) de winnares. Pieter van de Stadt, burgemeester van Lansingerland
zal op zondag 27 augustus a.s. de winnaars van het Rijnmond Open Golf 2017 bekendmaken.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

pitchenputt

Internationale top speelt op Dutch Open Pitch&Putt in Koudum

in Laatste NL golfnieuws
Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum (Friesland) plaats. Aan dit internationale topsport evenement zal de gehele internationale top deelnemen, waarbij 120 spelers deelnemen uit 10 verschillende landen.… lees meer
Spierenvoorspieren

Fundraising golftoernooi voor de Stichting Spieren voor Spieren

Om hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van… lees meer
11 08 2017 Ernie Els

Ernie Els in KLM Open 2017

Ernie Els, winnaar van vier majors en voormalig nummer 1 van de wereld, maakt zijn… lees meer
spijk16 318061

NGF Nieuws - Eerste Joost Luiten Classic in Rotterdam

Op zondag 20 augustus aanstaande vindt de eerste Joost Luiten Classic plaats in… lees meer
26 07 2017 pgaBall

PGA Holland Open Fourball Kampioenschap ook voor amateurs toegankelijk

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Noordhollandse Golf Club wordt gedurende… lees meer
24 07 2017 linksvalley

Nieuwe golfbaan bij Ermelo

Een mix van De Pan, De Rosendaelsche en Walton Heath in Engeland. Zo moet de nieuwe… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven