LogoROGNOYEARVan maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2017 organiseert De Hooge Rotterdamsche de 8de editie van het 

Iedere golfamateur (m/v) die de uitdaging wil aangaan met andere golfers wordt uitgenodigd om in te schrijven. De beste handicappers worden direct geplaatst voor het finaleweekend op 26 en
27 augustus, de overige spelers dienen zich te kwalificeren door middel van voorrondes die plaatsvinden van 21 tot en met 25 augustus op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche. Dit jaar maakt het netto-toernooi plaats voor een 3e ronde strokeplay voor alle gekwalificeerde spelers.

Golfers van 50 jaar en ouder, die zich plaatsen voor het finaleweekend, spelen automatisch mee in het in Rijnmond Open Golf geïntegreerde seniorentoernooi! De uitslag hiervan telt ook mee in de NGF Senior Ranking.

De Hooge Rotterdamsche is een schitterende golfbaan gelegen in het Hoge Bergse Bos en is onderdeel van recreatiegebied De Rottemeren. De Hooge Rotterdamsche heeft haar naam te danken aan haar hoogteverschillen die er voor zorgen dat de golfbaan on-Nederlands aanvoelt.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche biedt uitdaging en variatie, met andere woorden: het is dé golfbaan die een dergelijk toernooi waardig is.

Dit jaar komt 5% van de sponsoropbrengsten ten goede aan “Spieren voor Spieren”. Hun motto is: ‘Ieder kind met een spierziekte verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren.
Tot slot willen we blijdschap geven: bij kinderen met een spierziekte en hun families een lach op het gezicht toveren en ze even niet aan alle beperkingen laten denken’.

In de voorgaande editie was Quint Koppers (Koninklijke Haagsche) de winnaar en Lotte Hoekstra (De Hooge Rotterdamsche) de winnares. Pieter van de Stadt, burgemeester van Lansingerland
zal op zondag 27 augustus a.s. de winnaars van het Rijnmond Open Golf 2017 bekendmaken.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

oosterhout

Oosterhoutse Golfclub volop in beweging

in Laatste NL golfnieuws
Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een… lees meer
09 10 2017 winnaarsenioropen

Clark Dennis wint Dutch Masters

Spijk – Clark Dennis (51) heeft de Dutch Masters op golfbaan The Dutch in Spijk gewonnen.… lees meer
01 10 2017 liemeer

Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in… lees meer
29 09 2017 ianwoosnam

The Dutch Masters 2017 op The Dutch

Amsterdam – De European Senior Tour keert na twee jaar terug in Nederland. Van 6 tot en… lees meer
29 09 2017 sluispolder par3 wedstrijd

Inschrijving Open Par 3 Kampioenschap op Golfbaan Sluispolder geopend

Zondag 15 oktober wordt de tweede editie van het Open Par 3 Kampioenschap gehouden in… lees meer
26 09 2017 Winnaars

Recordopbrengst golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut

Ruim 100 golfers speelden 25 september op de Noordwijkse Golfclub voor het Helen Dowling… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven