26 09 2017 WinnaarsRuim 100 golfers speelden 25 september op de Noordwijkse Golfclub voor het Helen Dowling Instituut (HDI). Deze zevende editie van het HDI Charity Golftoernooi leverde een recordbedrag van € 62.500 op. De opbrengst komt geheel ten goede aan psychologische zorg aan kankerpatiënten en hun naasten.

Organisatoren van het toernooi zijn de ondernemers Kevin de Kroon (De Kroon Facilitaire Diensten), Marco ten Berge (Ten Events) en golfprofessional Ronald van Meeteren (Van Meeteren Golf). Zij zetten zich elk jaar belangeloos in om een professioneel toernooi neer te zetten voor het goede doel.

Golfen voor het HDI

De diagnose kanker heeft niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk enorme impact. Zowel op de zieke als op naasten zoals partner en kinderen. Als het mensen niet lukt om zelfstandig of met reguliere hulp overeind te blijven, kunnen ze terecht bij het HDI voor psychologische zorg. Zonder hulp van bedrijven, donateurs en sponsoren kan het HDI haar belangrijke werk niet voortzetten.
De opbrengst van het toernooi is daarom van vitaal belang voor het instituut in Bilthoven, Arnhem en Groesbeek.

Winnaar

Het toernooi werd na een spannende strijd gewonnen door de flight van Kosterman Hypotheken (foto). Daarnaast werden ook prijzen gewonnen met diverse spelelementen.

 Golfen, spelen en winnen

Na de ronde op de baan werden deelnemers ontvangen in het clubhuis met een borrel en diner. Tijdens het diner gingen bijna 20 veilingkavels onder de hamer, waarvan enkelen spontaan tijdens de avond werden aangeboden door deelnemers. Er werd gul geboden op de prachtige kavels, zoals vakanties, kunstwerken en golfarrangementen.

 Hoofdsponsors

Hoofdsponsors van het HDI Charity Golftoernooi zijn De Kroon Facilitaire Diensten, Ten Events, Van Meeteren Golf, Kick Vormgeving & Media, GolfCenter en de Noordwijkse Golfclub. Daarnaast stelden vele sponsors en tientallen bedrijven veilingstukken en loterijprijzen beschikbaar.

 

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

oosterhout

Oosterhoutse Golfclub volop in beweging

in Laatste NL golfnieuws
Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een… lees meer
09 10 2017 winnaarsenioropen

Clark Dennis wint Dutch Masters

Spijk – Clark Dennis (51) heeft de Dutch Masters op golfbaan The Dutch in Spijk gewonnen.… lees meer
01 10 2017 liemeer

Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in… lees meer
29 09 2017 ianwoosnam

The Dutch Masters 2017 op The Dutch

Amsterdam – De European Senior Tour keert na twee jaar terug in Nederland. Van 6 tot en… lees meer
29 09 2017 sluispolder par3 wedstrijd

Inschrijving Open Par 3 Kampioenschap op Golfbaan Sluispolder geopend

Zondag 15 oktober wordt de tweede editie van het Open Par 3 Kampioenschap gehouden in… lees meer
26 09 2017 Winnaars

Recordopbrengst golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut

Ruim 100 golfers speelden 25 september op de Noordwijkse Golfclub voor het Helen Dowling… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven