22 05 2017 studenten

Dit jaarlijkse toernooi, georganiseerd door de Eindhovense Studenten Golf Vereniging ‘de Club’, is het grootste internationale studenten golftoernooi van Nederland. Dit jaar is voor het eerst het aantal van meer dan 100 aanmeldingen bereikt.

Ondanks de voorspelling van regen en onweer, was het weer de deelnemers zeer gunstig gezind met volop zonneschijn, een lekkere temperatuur en weinig wind. Dit leidde bij binnenkomst tot goed gekleurde gezichten van sommige deelnemers. Gelukkig waren er in de baan verkoelende Schrobbèler drankjes om de dorst te lessen.

Naast de 18 holes wedstrijd was er de optie om een 9 holes wedstrijd te spelen voor de afstudeerders en studenten met tentamenweek. Tevens werd er een clinic aangeboden om golftalent te ontdekken. Tijdens deze clinic werden de basiselementen van het golfspel uitgelegd en kon er geoefend worden met putten, chippen en afslaan.

Na de ronde golf was het tijd voor een diner bestaande uit halve hanen met appelmoes en een goede portie friet. Tijdens het diner werd er onder het genot van enkele alcoholische versnaperingen nagepraat over de fantastische ballen en ongelofelijke missers. Voornamelijk de Duitse delegatie van de Unigolftour spande de kroon en bracht een gezellige sfeer met zich mee. Dit ondanks de niet geheel meevallende scores door de avonturen van de avond ervoor.

22 05 2017 winnaarbrutoAfsluitend werden vele prijzen uitgereikt in de categorieën Stableford, bruto Stokeplay, neary en longest drives (dames en heren). Vanaf het eiland werd de neary geslagen door Jelle Zaanen, de longest drive bij de dames was voor Babette Lips en bij de heren was Max Obers als verste op de fairway.

Het Stableford klassement werd gewonnen door Pieter Ottink met maar liefst 49 stablefordpunten. In het bruto klassement werd Jelle Zaanen (foto) tot winnaar uitgeroepen na een solide ronde van 73 slagen. Hij ontving hiermee eeuwige roem, de Jacques de Mooij wisselbokaal van E.S.G.V. de Club en een TomTom golfhorloge beschikbaar gesteld door Jumbo Golf.

Met dank aan onze sponsoren ANWB Golf, Hofmeier, golfclub BurgGolf Gendersteyn en Jumbo Golf heeft E.S.G.V. de Club wederom een geslaagd toernooi kunnen neerzetten. Daarnaast wil E.S.G.V. de Club ook alle andere sponsoren en deelnemers danken voor hun bijdrage. Alle winnaars van harte gefeliciteerd en voor iedereen: ‘Tot volgend jaar!’

Studenten in heel Nederland, die voor een studentvriendelijke prijs willen (kennismaken met) golfen, kunnen contact opnemen met de Nederlandse Studenten Golf Vereniging. Hun doel is om de golfsport te promoten onder de studenten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Studentengolf in omgeving Eindhoven wordt verder gepromoot door E.S.G.V. 'de Club', contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

liemeeropen

Shockwave Liemeer Open 1 oktober 2017

in Laatste NL golfnieuws
Op 1 oktober 2017 zal het 7e Shockwave Liemeer Open op Golf- & Countryclub Liemeer plaatsvinden. Een prachtige wedstrijd voor topamateurs ter afsluiting van het seizoen. Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd nodigen wij de amateurtop van Nederland uit… lees meer
22 06 2017 crum

Valentijn Crum wint derde editie Nationale Pluimvee Golfdag

Valentijn Crum is afgelopen woensdag winnaar geworden van de derde editie van de… lees meer
16 06 2017 pga

PGA Keurmerk voor Golfschool de Hooge Rotterdamsche

Op vrijdag 16 juni heeft Golfschool de Hooge Rotterdamsche het predicaat PGA Erkende… lees meer
13 06 2017 footgolf

Nederlandse FootGolf spelers in de FootGolf Capital Cup net niet in de prijzen!

De Nederlandse FootGolf spelers zijn tijdens de FootGolf Capital Cup, de eerste Major van… lees meer
LogoROGNOYEAR

Rijnmond Open Golf een uitdagend strokeplay toernooi dat open staat voor alle golfamateurs uit heel Nederland!

Van maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2017 organiseert De Hooge Rotterdamsche de 8de… lees meer
PGA Erkenning De Hooge Rotterdamsche

Golfschool de Hooge Rotterdamsche ontvangt PGA keurmerk op 16 juni

Op vrijdag 16 juni zullen de Golfprofessionals Jelle Tarnóczy , Raymond Stoop en Jan van… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven