oosterhoutJe voelt je thuis bij De Oosterhoutse

De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een groot aantal vrijwilligers en het greenkeepersteam zodat De Oosterhoutse straks nog beter op de kaart staat.
Inmiddels ligt er de schitterende 18-holes park- en bosbaan, met 6 nieuwe holes en nadert de nieuwe prachtige en zeer uitdagende Par-3 baan haar voltooiing. Deze par-3 baan is ontworpen door baanarchitect Frank Pont, één van de huidige autoriteiten op dit gebied in NL met o.a. De Haagsche, De Pan en de Eindhovensche in zijn portefeuille en met ook grote internationale renovatie- en nieuwbouw projecten in o.a. Duitsland, Spanje en zelfs Engeland.

De nieuwe par-3 baan heeft een volwassen uitstraling, omdat de baan is gesitueerd op de voormalige holes 2 – 5 van de oude 18 holes baan. De oorspronkelijke “signature” hole 5 van de 18 holes baan is één op één terug te vinden op de par-3 baan. Vier oorspronkelijke greens konden worden overgenomen in het par-3 baanontwerp.
Frank Pont; “Met de bouw van 9 deze hoogwaardige par-3 holes heeft De Oosterhoutse visie getoond in een sterk veranderende golf markt waarin steeds meer vraag komt naar spelvormen die minder lang duren en toch een uitdaging voor de spelers vormen.”

De lengte van deze baan is 1.250 meter, met 4 holes langer dan 150 meter. De kortste hole heeft nog steeds een afstand van 95 meter. Kortom een volgroeide en volwassen par-3 baan met serieuze en uitdagende holes.
Onlangs is de baan ingemeten en wij weten op korte termijn of we kunnen melden dat De Oosterhoutse de langste Par 3 baan van Nederland heeft. Op de vraag of dat ook zo is antwoordt Frank Pont: “Waarschijnlijk wel!”
Wilt u kennismaken met de nieuwe Par 3 baan? Op zondag 29 oktober a.s. organiseert De Oosterhoutse een inloop experience tussen 11:00 uur en 14:00 uur. Voor gasten rekenen wij een geëduceerde green fee van € 10 (Par 3 baan), inclusief koffie en gebak vooraf of na de speelronde. Aanmelden kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via 0162-458759.

De Oosterhoutse biedt ook een lidmaatschap aan van de zeer uitdagende par-3 baan tegen een zeer aantrekkelijk jaartarief. Een sportief super uitdagend en financieel aantrekkelijk alternatief ook voor de regio!?

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

04 12 2017 woods

Is Tiger Woods klaar voor het echte werk?

in Laatste NL golfnieuws
Met een 9e plaats in het Hero World Challenge, een evenement op de Bahamas dat de Amerikaan zelf organiseert, heeft Tiger Woods aan de wereld laten zien dat hij nog steeds in staat is een score neer te zetten. Nu was dit toernooi zonder een cut na twee ronden… lees meer
01 12 2017 woods

Tiger not in the Woods

Hij kreeg als snel de bijnaam Tiger in the Woods toen hij een aantal jaren geleden met… lees meer
30 11 2017 SouthCourse

QUINTA DO LAGO OPENT NIEUW MIAMI-CHIC HOTEL

Quinta do Lago, het toonaangevende luxe golf- en lifestyle-resort in Europa, heeft zijn… lees meer
28 11 2017 lamanga

La Manga Golflcub wint de titel Europa's Best Golf Venue

De wereldwijde aantrekkingskracht van La Manga Club heeft een stralende dubbele… lees meer
27 11 2017 la manga

La Manga Club volgens Golf Digest Top baan!

De status van La Manga Club als een van 's werelds populairste golf- en vrijetijdsresorts… lees meer
WestCliffs5thgreen

West Cliffs Golf Links: wat een golfbaan in Portugal!

West Cliffs Golf Links heeft zijn reputatie als de nieuwe ster van globaal golf bevestigd… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven