28 11 2017 lamanga

De wereldwijde aantrekkingskracht van La Manga Club heeft een stralende dubbele goedkeuring gekregen nadat het populaire Spaanse resort twee van de toonaangevende onderscheidingen ontving tijdens de 2017 World Golf Awards, waaronder de titel '.

La Manga Club, een vijfvoudig gastland van de Spanish Open, beschikt over uitstekende golffaciliteiten, waaronder drie beroemde 18-holes banen - het zuiden, noorden (foto) en westen - een academiebaan met negen holes en een Golf Training Center.  Het resort vierde onlangs zijn 45-jarig jubileum en heeft een onvergetelijk jubileum beleefd in 2017,  dat wordt beloond voor voortdurende investeringen op en naast de golfbaan.

Onder de andere toponderscheidingen die de locatie heeft ontvangen, kreeg het de titel 'Europe's Leading Luxury Resort & Villas 2017' tijdens de World Travel Awards Europe en trad toe tot een selecte groep in Spanje die door het Spaanse koningshuis de koninklijke status hadden gekregen nadat ze bekroond met de titel 'Real Golf La Manga Club'.

José Asenjo, general manager van La Manga Club, zei: "Het was wederom een ​​geweldig jaar om te golfen in het resort en om deze topprijzen te ontvangen is een grote eer en een bewijs van de duurzaamheid en relevantie van La Manga Club als Europa's toonaangevende sport- en vrijetijdsresort.

"Het was een enorm voorrecht voor ons om enkele van de grootste namen in globaal golftoerisme in ons markante jaar te mogen hosten en om onze fantastische faciliteiten aan gasten van over de hele wereld te laten zien. Dit zijn spannende tijden voor La Manga Club en het resort heeft zoveel te bieden in de komende jaren. "

Beschouwd als het meest prestigieuze prijzenprogramma in golftoerisme, trok de World Golf Awards dit jaar een recordaantal stemmen uit golftoeristen wereldwijd en golfconsumenten in meer dan 100 landen.

Het evenement vond plaats in de La Manga Club van 23 tot 26 november en bestond uit een verzameling golfindustrie-leiders en enkele van de beroemdste namen van de sport, waaronder de legendarische commentator Peter Alliss, Steve Rider - die de awards organiseerde - Sky Sports-commentator Andrew Coltart en registreert de 18-voudige grote winnaar Jack Nicklaus, die de prijs 'Golfbaanontwerper van het jaar' ontving.

Naast het aanbieden van een weekend met ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden, konden vertegenwoordigers van meer dan 40 landen over de hele wereld genieten van de volledige faciliteiten van La Manga Club - inclusief het spelen van twee golfrondes over de drie golfbanen van het resort.

La Manga Club ligt in een gebied van 1400 hectare en loopt sinds de oprichting in 1972 voorop bij Europese sport- en vrijetijdsbestemmingen.

De officiële overzeese basis van de Lawn Tennis Association (LTA), de ongeëvenaarde faciliteiten van het resort, omvatten ook een tenniscentrum met 28 tennisbanen, een nieuw Europees cricketcentrum en een spa- en fitnesscentrum van 2000 m². Daarnaast biedt het de keuze uit een vijfsterrenhotel, viersterren serviceflats en herenhuizen en meer dan 20 bars en restaurants.

Ga voor meer informatie over de World Golf Awards en de winnaars van 2017 naar www.worldgolfawards.com.

Ga voor meer informatie over La Manga Club naar www.lamangaclub.com 

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

04 12 2017 woods

Is Tiger Woods klaar voor het echte werk?

in Laatste NL golfnieuws
Met een 9e plaats in het Hero World Challenge, een evenement op de Bahamas dat de Amerikaan zelf organiseert, heeft Tiger Woods aan de wereld laten zien dat hij nog steeds in staat is een score neer te zetten. Nu was dit toernooi zonder een cut na twee ronden… lees meer
01 12 2017 woods

Tiger not in the Woods

Hij kreeg als snel de bijnaam Tiger in the Woods toen hij een aantal jaren geleden met… lees meer
30 11 2017 SouthCourse

QUINTA DO LAGO OPENT NIEUW MIAMI-CHIC HOTEL

Quinta do Lago, het toonaangevende luxe golf- en lifestyle-resort in Europa, heeft zijn… lees meer
28 11 2017 lamanga

La Manga Golflcub wint de titel Europa's Best Golf Venue

De wereldwijde aantrekkingskracht van La Manga Club heeft een stralende dubbele… lees meer
27 11 2017 la manga

La Manga Club volgens Golf Digest Top baan!

De status van La Manga Club als een van 's werelds populairste golf- en vrijetijdsresorts… lees meer
WestCliffs5thgreen

West Cliffs Golf Links: wat een golfbaan in Portugal!

West Cliffs Golf Links heeft zijn reputatie als de nieuwe ster van globaal golf bevestigd… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven