27 11 2017 la mangaDe status van La Manga Club als een van 's werelds populairste golf- en vrijetijdsresorts kreeg een stralende goedkeuring na het behalen van een internationaal toplabel van Golf Digest,' s werelds grootste golfmagazine.

Het Spaanse vlaggenschipresort was een van de wereldwijde locaties om een ​​'Editors' Choice Award voor Best International Resorts 2017 'te ontvangen in de jaarlijkse lijst van het' Best Things in Golf 'magazine.

Ontsluierd in het nummer van Golf Digest - met meer dan 1,6 miljoen abonnees in de VS - is de lijst opgesteld in overleg met de groep van 27 internationale dochtermaatschappijen van het tijdschrift en het panel van meer dan 1.000 golfratio's.

Max Adler, hoofdredacteur van Golf Digest, zei: "We hebben dit programma vorig jaar gelanceerd met de missie om The Best Things in Golf te identificeren, met de nadruk op lifestyle-eigenschappen, producten en services, en we werden overweldigd door de positieve reactie van lezers. .

"In tegenstelling tot onze ranglijst, neemt deze beloning een bredere kijk op de verdiensten van alle aspecten van het resortbezit. In de toekomst zal dit programma een vergelijkbare redactionele behandeling blijven krijgen als onze jaarlijkse Hot List, die de gezaghebbende recensie van het spel is geworden voor golfuitrusting. "

De prijs is de nieuwste eerbetuiging die onlangs aan La Manga Club is toegekend - waaronder de afgelopen zes jaar op rij door lezers van het Britse tijdschrift Today Golfer voor de afgelopen zes jaar uitgeroepen tot 'Spain's Best Golf Resort' - en is verdere erkenning voor de locatie van de locatie. duurzame investering in zijn uitgebreide golf- en recreatiefaciliteiten.

Jose Asenjo, general manager van La Manga Club, zei: "Het ontvangen van deze nieuwe eer is een groot voorrecht voor La Manga Club en toont de grote waardering voor ons resort over de hele wereld.

"Golf Digest is 's werelds meest erkende golfpublicatie en te zijn opgenomen in een dergelijke prestigieuze lijst toont aan dat de aantrekkingskracht van het resort als golfbestemming net zo groot blijft als altijd, en is iets dat me erg trots maakt."

La Manga Club ligt in een gebied van 1400 hectare en loopt sinds de oprichting in 1972 voorop bij Europese sport- en vrijetijdsbestemmingen.

Met drie 18-holes golfbanen, een academiebaan met negen holes en uitstekende oefenfaciliteiten, heeft La Manga Club de afgelopen vier decennia een rijke golfgeschiedenis gehad. Golflegendes Gary Player, Arnold Palmer en Seve Ballesteros hebben allemaal een prominente plaats in het verleden, terwijl het aanbod aan andere uitstekende sport- en vrijetijdsvoorzieningen, bars en restaurants heeft bijgedragen tot het vestigen van een favoriet bij golfers over de hele wereld.

De officiële overzeese basis van de Lawn Tennis Association (LTA), de ongeëvenaarde faciliteiten van het resort als een sportieve en recreatieve bestemming, omvatten ook een tenniscentrum met 28 tennisbanen en een spa- en fitnesscentrum van 2000 m². Daarnaast biedt het ook de keuze uit een vijfsterrenhotel, viersterren serviceflats en herenhuizen en meer dan 20 bars en restaurants.

Ga voor meer informatie over La Manga Club naar www.lamangaclub.com 

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

04 12 2017 woods

Is Tiger Woods klaar voor het echte werk?

in Laatste NL golfnieuws
Met een 9e plaats in het Hero World Challenge, een evenement op de Bahamas dat de Amerikaan zelf organiseert, heeft Tiger Woods aan de wereld laten zien dat hij nog steeds in staat is een score neer te zetten. Nu was dit toernooi zonder een cut na twee ronden… lees meer
01 12 2017 woods

Tiger not in the Woods

Hij kreeg als snel de bijnaam Tiger in the Woods toen hij een aantal jaren geleden met… lees meer
30 11 2017 SouthCourse

QUINTA DO LAGO OPENT NIEUW MIAMI-CHIC HOTEL

Quinta do Lago, het toonaangevende luxe golf- en lifestyle-resort in Europa, heeft zijn… lees meer
28 11 2017 lamanga

La Manga Golflcub wint de titel Europa's Best Golf Venue

De wereldwijde aantrekkingskracht van La Manga Club heeft een stralende dubbele… lees meer
27 11 2017 la manga

La Manga Club volgens Golf Digest Top baan!

De status van La Manga Club als een van 's werelds populairste golf- en vrijetijdsresorts… lees meer
WestCliffs5thgreen

West Cliffs Golf Links: wat een golfbaan in Portugal!

West Cliffs Golf Links heeft zijn reputatie als de nieuwe ster van globaal golf bevestigd… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven