PGA Erkenning De Hooge RotterdamscheOp vrijdag 16 juni zullen de Golfprofessionals Jelle Tarnóczy , Raymond Stoop en Jan van ’t Klooster het schild behorend bij de titel “PGA erkende Golfschool” uitgereikt krijgen uit de handen van Jim van Heuven, bestuurslid van de PGA (Professional Golfers Associatie). Dit kwaliteitskeurmerk wordt exclusief gegeven aan golfscholen die een hoge standaard nastreven in het opleiden van nieuwe en bestaande golfers.
PGA Holland, de beroepsorganisatie voor golfleraren, wil met deze erkenning waarborgen dat het leren van golf op alle niveaus van een dusdanige hoge kwaliteit is. Goede golflessen zorgen voor een snellere ontwikkeling. Je leert de techniek beter aan, en kunt dus ook met een gedegen niveau al snel de baan op.

Professional Jelle Tarnóczy: “We zijn trots op deze PGA erkenning. Het onderstreept onze doelstelling om als Golfschool actief en met name up-to-date te blijven in de bewegende en veranderde golfmarkt.”
Jim van Heuven: “PGA Holland wil graag samen met golfscholen de golfsport in Nederland naar een hoger niveau brengen.” Hij benadrukt dat golf vooral leuk is. “Het spelplezier kan verhoogd worden door het aanbod van kwalitatief goede golflessen, gegeven door PGA golfprofessionals.”

Baanmanager Marie-José Heshusius vind de erkenning passen in het nieuwe beleid van de golfbaan. “We proberen continu nieuwe golfers te interesseren voor onze prachtige locatie. Dat deze spelers goed les krijgen is belangrijk, maar vooral het overbrengen van het enthousiasme voor de sport. Ook de bestaande golfers profiteren uiteraard van een PGA erkende Golfschool.“
Professional Raymond Stoop: “Sinds november 2016 zijn wij op de Hooge Rotterdamsche actief. Met de 25 jaar ervaring die we meebrengen is dit een mooie bevestiging voor onze werkwijze. Zowel de bestaande als beginnende golfer is bij ons in goede handen. We bieden voor ieder niveau en budget passende lessen aan.”

Jan van ‘t Klooster, de derde pro uit het team, geeft al langer les op deze mooie baan. Leuk detail, hij speelde nog samen met Joost Luiten in het jeugdteam van de Hooge Rotterdamsche!

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

oosterhout

Oosterhoutse Golfclub volop in beweging

in Laatste NL golfnieuws
Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een… lees meer
09 10 2017 winnaarsenioropen

Clark Dennis wint Dutch Masters

Spijk – Clark Dennis (51) heeft de Dutch Masters op golfbaan The Dutch in Spijk gewonnen.… lees meer
01 10 2017 liemeer

Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in… lees meer
29 09 2017 ianwoosnam

The Dutch Masters 2017 op The Dutch

Amsterdam – De European Senior Tour keert na twee jaar terug in Nederland. Van 6 tot en… lees meer
29 09 2017 sluispolder par3 wedstrijd

Inschrijving Open Par 3 Kampioenschap op Golfbaan Sluispolder geopend

Zondag 15 oktober wordt de tweede editie van het Open Par 3 Kampioenschap gehouden in… lees meer
26 09 2017 Winnaars

Recordopbrengst golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut

Ruim 100 golfers speelden 25 september op de Noordwijkse Golfclub voor het Helen Dowling… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven