01 10 2017 liemeerOnder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in uitstekende conditie vond zondag 1 oktober het Liemeer Shockwave Open plaats. Het Open op Golf & Countryclub Liemeer is inmiddels een traditie aan het einde van het seizoen. Dankzij het sterke deelnemersveld, de uitdagende weersomstandigheden en de bijdrage van de vele sponsoren en vrijwilligers is het weer een prachtig evenement geworden. Door de extra inspanningen van de greenkeepers lag de baan er uitstekend bij en de greens waren in topconditie. 

Met trots kunnen wij melden dat dit jaar het sterkst bezette toernooi van de afgelopen 7 jaar was. Daarnaast streden ook de oud-winnaars mee voor de Black Jacket en de hoofdprijs, een geheel verzorgde golfvakantie inclusief greenfees voor 2 personen en auto huur naar El Rompido in Zuid Spanje aangeboden door 3D Golfvakanties.

 De eerste speler die een Hole-in-One zou maken op hole 7 kon een door Van der Louw Tweewielers aangeboden elektrische scooter winnen! De speler die als eerste een Hole-in-One zou maken op hole 17 kreeg een heel weekend een door Hans Severs BMW aangeboden auto ter beschikking. Helaas zijn beide prijzen er niet uit gegaan.

 Grote winnaar was Dereck Haye, die met score van72 slagen, level PAR, de eerste prijs binnensleepte. De runner up was Marcel Roelofsma, oud winnaar.

 Dereck Haye: “ Ik heb genoten van deze wedstrijd die zo professioneel is georganiseerd. Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers en complimenten voor het werk van de greenkeepers. De baan lag er fantastisch bij. Gaaf dat ik in dit sterke deelnemersveld als winnaar uit de bus ben gekomen”.

 Alle deelnemers waren vol lof over de uitstraling en organisatie van de totale dag en zien al weer uit naar de editie van 2018.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

oosterhout

Oosterhoutse Golfclub volop in beweging

in Laatste NL golfnieuws
Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een… lees meer
09 10 2017 winnaarsenioropen

Clark Dennis wint Dutch Masters

Spijk – Clark Dennis (51) heeft de Dutch Masters op golfbaan The Dutch in Spijk gewonnen.… lees meer
01 10 2017 liemeer

Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in… lees meer
29 09 2017 ianwoosnam

The Dutch Masters 2017 op The Dutch

Amsterdam – De European Senior Tour keert na twee jaar terug in Nederland. Van 6 tot en… lees meer
29 09 2017 sluispolder par3 wedstrijd

Inschrijving Open Par 3 Kampioenschap op Golfbaan Sluispolder geopend

Zondag 15 oktober wordt de tweede editie van het Open Par 3 Kampioenschap gehouden in… lees meer
26 09 2017 Winnaars

Recordopbrengst golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut

Ruim 100 golfers speelden 25 september op de Noordwijkse Golfclub voor het Helen Dowling… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven