05 05 2017 womensgolfdayOp dinsdag 6 juni is het Women’s Golf Day. Op ruim 600 golflocaties in 41 landen gaan meer dan 29.000 vrouwen golfen. Waarom? Om te verbinden, onderlinge banden te versterken, elkaar te ondersteunen en te inspireren! golfbaan Sluispolder is één van deze locaties en alle vrouwen zijn van harte welkom om deel uit te maken van dit bijzondere internationale evenement.

De dag start met een smaakmakend ontvangst om 10.00, waarna om 11.00 uur de 9 holes shotgunwedstrijd en de clinic beginnen. De wedstrijd is op de Championshipcourse vanaf handicap 54 en op de par 3 baan voor golfsters vanaf baanpermissie. De clinic is voor vrouwen die kennis willen maken met de golfsport. Bij terugkomst om 13.30 uur is er een High Tea & een inspirerende spreekster. Wendy Broersen, eigenaar van het succesvolle NL Supervrouwen concept, dat bestaat uit een blog, TV, Magazine & Academy, zal met ons delen wat het betekent een Supervrouw te zijn. Het thema van Women’s Golf Day is Verbinden, Versterken & Inspireren. En dat op meer dan 600 locaties, in 41 landen, met duizenden vrouwen tegelijk. Don’t miss it!

Aanmelden of informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Anita of Renate of telefonisch op 072-5111555.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

pitchenputt

Internationale top speelt op Dutch Open Pitch&Putt in Koudum

in Laatste NL golfnieuws
Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum (Friesland) plaats. Aan dit internationale topsport evenement zal de gehele internationale top deelnemen, waarbij 120 spelers deelnemen uit 10 verschillende landen.… lees meer
Spierenvoorspieren

Fundraising golftoernooi voor de Stichting Spieren voor Spieren

Om hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van… lees meer
11 08 2017 Ernie Els

Ernie Els in KLM Open 2017

Ernie Els, winnaar van vier majors en voormalig nummer 1 van de wereld, maakt zijn… lees meer
spijk16 318061

NGF Nieuws - Eerste Joost Luiten Classic in Rotterdam

Op zondag 20 augustus aanstaande vindt de eerste Joost Luiten Classic plaats in… lees meer
26 07 2017 pgaBall

PGA Holland Open Fourball Kampioenschap ook voor amateurs toegankelijk

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Noordhollandse Golf Club wordt gedurende… lees meer
24 07 2017 linksvalley

Nieuwe golfbaan bij Ermelo

Een mix van De Pan, De Rosendaelsche en Walton Heath in Engeland. Zo moet de nieuwe… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven