DP World Tour

Hero Open: Daan Huizing en Darius van Driel onder par!

De Nederlanders Daan Huizing en Darius van Driel hebben hun eerste ronde op de golfbaan van Fairmont St Andrews in St Andrews in Schotland onder par weten te eindigen. In het Hero Open kwam Huizing met vier birdies en drie bogeys tot een ronde van 1-onder en Van Driel kwam tot het maken van eveneens vier birdies maar had maar twee  bogeys. De twee staan met deze score wel onder de cut lijn die hoogstwaarschijnlijk na de ronde van vrijdag op 3-onder komt te liggen.

Wat viel op aan de scores van de Nederlander? De bogeys van Huizing kwam door slagen die rechts naast de fairway eindigde en naast de green. De twee bogeys van Van Driel was een verkeerde clubkeuze, tot twee keer vloog zijn bal wat te ver.

De Amerikaan Sean Crocker nam de leiding in het toernooi met een bijna foutloze ronde. De 25-jarige had 7 birdies een eagle en slechts 1 bogey voor 63 slagen! Op een slag afstand met 64 slagen staan de Engelsen Ashley Chesters en Ben Stow, de Spanjaard Adrian Otaegui, de Fransman Romain Langasque en de Zweed Jens Dantdorp.