Het eerste golfnieuws

Greg Norman leidt na 2 dagen in Kemper Open

ImageNa twee dagen gaat de 47-jarige Greg Norman (foto) aan de leiding in het Kemper Open in Maryland. De Australische legende speelde een foutloze ronde van 65 slagen (6-onder par) en heeft een voorsprong van twee slagen opgebouwd. Met zijn openingsronde van 67 slagen komt zijn totaalscore op 132 slagen (10-onder par). Sinds 1997 heeft Norman geen toernooi meer gewonnen op de PGA Tour en hij hoopt vurig in de voetsporen te treden van Tom Watson die drie jaar geleden op 48-jarige leeftijd het Colonial won. Norman maakt er geen geheim van dat hij het toernooi graag wil winnen. ?Ik voel me goed, waarschijnlijk voel ik me nu zelfs beter dan toen ik 35 was. De laatste tijd lijkt toegang krijgen tot een toernooi moeilijker dan de sport zelf.?

Craig Barlow, Bob Estes, Willie Wood en Bob Burns zijn zijn naaste belagers op 8-onder par. Met een eagle op hole 13 vestigde Estes de aandacht op zichzelf als potenti?le winnaar.

Franklin Langham, die na de eerste dag de leiding deelde, viel na een ronde van 72 slagen wat terug in het klassement naar de score van 7-onder par.