Golfregels kort uitgelegd 2019

Met ingang van 1 januari 2019 zijn nieuwe golfregels van kracht geworden. Het is de meest ingrijpende herziening van de regels sinds meer dan 30 jaar. Iedere actieve golfer dient zich nu vertrouwd te maken met de uitgebreide wijzigingen en moet een nieuw regelboekje voor in de golftas aanschaffen.

Al jaren toonaangevend op dit gebied is de Zwitserse auteur Yves C. Ton-That met zijn pocketgids ‘Golfregels kort uitgelegd’. De vele malen bekroonde gids bevat de oplossing voor alle terugkerende regelkwesties op de golfbaan en is met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren het meest succesvolle golfboek ter wereld. Geen wonder dat de gids ook wordt aanbevolen door golffederaties.

Onlangs is de volledig herziene nieuwe editie met de regels die geldig zijn vanaf 2019 verschenen en houdt zich ook nu weer aan wat de titel belooft: ‘Golfregels kort uitgelegd’ legt de regels kort en bondig en op een begrijpelijke manier uit. Nieuw is de korte samenvatting van de belangrijkste regelwijzigingen op de eerste pagina’s van het boek. Deze biedt u snel een overzicht zodat u kunt profiteren van alle nieuwe vereenvoudigingen en ontwijkprocedures.

Het boek is ontworpen voor gebruik op de baan en is voorzien van een handig zakformaat, duurzaam, waterafstotend papier en een stevige omslag. Omdat elke regelkwestie wordt geïllustreerd, kan de speler in één oogopslag zien wat de juiste manier is om verder te gaan. De regels worden uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen taal op basis van specifieke golfsituaties. Heel handig is de onderverdeling met behulp van indextabs in secties die overeenkomen met een echte ronde golf: Afslag, Fairway & rough, Bunker, enz. Het vinden van de van toepassing zijnde regel wordt zo kinderlijk eenvoudig.

Om kort te gaan: ‘Golfregels kort uitgelegd’ is de perfecte metgezel op de baan en mag in geen enkele golftas ontbreken.

Verkrijgbaar via www.golfboeken.nl, in de boekhandel en in golfshops.

Golfregels kort uitgelegd – Een praktische gids voor gebruik in de baan”, van Yves C. Ton-That, 52 pagina’s, 180+ illustraties in kleur, geplastificeerd en met ringband, Artigo Publishing International

ISBN 978-3-906852-23-2, EUR 14,95