Het eerste golfnieuws

GolfRebels lanceert eerste kindercollectie met trendy hoodies en sweaters

GolfRebels lanceert eerste kindercollectie met trendy hoodies en sweaters voor op de golfbaan en naar school. De collectie, gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester, biedt duurzame en stijlvolle kledingopties voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

De GolfRebels kindercollectie is ontworpen met oog voor comfort en functionaliteit, waardoor kinderen vrij kunnen bewegen tijdens het golfen en zich tegelijkertijd modieus kunnen uiten op school. De frisse kleuren en eigentijdse ontwerpen zorgen ervoor dat kinderen vol zelfvertrouwen de golfbaan betreden.

Bij GolfRebels zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Daarom is de kindercollectie vervaardigd van biologisch katoen en gerecycled polyester, waardoor we bijdragen aan een beter milieu en de toekomst van onze planeet. We zijn er trots op dat we kwalitatieve kleding kunnen aanbieden die zowel modieus als milieuvriendelijk is.

In de komende maanden zal GolfRebels de kindercollectie verder uitbreiden, met nieuwe stijlen en accessoires die perfect passen bij de behoeften van jonge golfliefhebbers.

Voor meer informatie en om de GolfRebels kindercollectie te bekijken, bezoek onze website op www.golfrebels.com.

Wie is GolfRebels

In september 2020 werd GolfRebels gelanceerd, het merk voor sustainable golf- en vrijetijdskleding. GolfRebels begon met een webshop, maar al snel werden golfshops in Nederland én België zo enthousiast dat GolfRebels al snel in meerdere golfshops verkrijgbaar werd.

GolfRebels staat niet alleen voor stijlvolle en comfortabele golf- & golf lifestylekleding, maar ook voor duurzaamheid. Daarom breiden wij de collectie stap voor stap en houden we de meeste (goedlopende) items in onze Essentials collectie. Zo je altijd zijn of haar favoriete item scoren. Een snel wisselende collectie? Nee dus. Maar uiteraard zijn we altijd bezig om nieuwe artikelen te ontwikkelen.

Fotografie door Social Inspiration.