liemeeropenOp 1 oktober 2017 zal het 7e Shockwave Liemeer Open op Golf- & Countryclub Liemeer plaatsvinden. Een prachtige wedstrijd voor topamateurs ter afsluiting van het seizoen.

Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd nodigen wij de amateurtop van Nederland uit om naar de mooiste baan in het Groene Hart te komen.

Spelers en speelsters van 22 jaar en ouder kunnen zich voor deze wedstrijd inschrijven, waarbij de maximale handicap voor de dames 12 is en voor de heren 10.

Mede dankzij onze hoofdsponsor “Shockwave.nl” en de overige sponsoren is er weer een prachtig prijzenpakket beschikbaar. Zo ontvangt de winnaar, naast de “Black Jacket”, een geheel verzorgde golfreis voor twee personen, die beschikbaar is gesteld door 3D Golfvakanties.

Ook zijn er maar liefst twee prijzen te verdienen voor een hole in one: een scooter beschikbaar gesteld en je kunt een weekend lang een BMW ter beschikking krijgen!

Wij zien je inschrijving weer met plezier tegemoet! Dit kan via www.liemeeropen.nl

Schrijf reactie (0 Reacties)

22 06 2017 crumValentijn Crum is afgelopen woensdag winnaar geworden van de derde editie van de Nationale Pluimvee Golfdag.

Dit jaarlijks terugkerende evenement werd gespeeld op de Peelse Golf in Evertsoord (Limburg). Een grote groep golfers, allen werkzaam/actief in de pluimveesector, speelde onder tropische omstandigheden op deze uitdagende 18 holes baan.

Valentijn Crum wist, met een bruto score van 78 slagen, de dag af te sluiten en won na 2015 voor een tweede maal de Nationale Pluimvee Golfdag.

Nico Korsten, legpluimveehouder uit Leveroy, werd tweede met 82 slagen. Korsten won de editie van 2016.

Jan Cremers, oud directeur van Fancom, werd derde.

In 2018 zal de vierde editie georganiseerd worden, vlak voor de VIV in Utrecht. Ook dan is de organisatie een samenwerking tussen 4 toeleveranciers uit de pluimveesector, Prinzen, Viscon, Marel Stork en Fancom. Aan deze editie zullen ook spelers uit het buitenland meedoen. Er zal gespeeld gaan worden op een van de mooie banen in de buurt van Utrecht. VIV Europe wordt gehouden van 20 t.e.m. 22 juni 2018.

Schrijf reactie (0 Reacties)

16 06 2017 pgaOp vrijdag 16 juni heeft Golfschool de Hooge Rotterdamsche het predicaat PGA Erkende Golfschool ontvangen. De professionals Jelle Tarnóczy, Raymond Stoop en Jan van ‘t Klooster ontvingen het bijbehorende schild van PGA (Professional Golfers Associatie) Holland bestuurslid Jim van Heuven.

Door goede golfscholen te voorzien van een keurmerk van PGA Holland, is straks bij een breed publiek bekend dat zij voor kwalitatief hoogstaande golflessen terecht kunnen bij een PGA Holland Erkende Golfschool.  Deze voldoet aan criteria als regelmatige bijscholing, lesformats en goed opgeleide pro’s.

Jim van Heuven: “PGA Holland wil graag samen met golfscholen de golfsport in Nederland naar een hoger niveau brengen. Daarbij is het spelplezier van golfliefhebbers natuurlijk erg belangrijk. Dit spelplezier kan verhoogd worden door het aanbod van kwalitatief goede golflessen, gegeven door PGA golfprofessionals.”

De professional Jelle, Raymond en Jan zijn trots op deze PGA erkenning. Het onderstreept onze doelstelling om als Golfschool actief en up-to-date te blijven in de bewegende golfmarkt.”
Baanmanager Marie-José Heshusius vindt de erkenning passen in het nieuwe beleid van de golfbaan. “We proberen continu nieuwe golfers te interesseren voor onze prachtige locatie. Dat deze spelers goed les krijgen is belangrijk, maar ook de bestaande golfers profiteren van een PGA erkende Golfschool.“

Professional Raymond Stoop: “Sinds november 2016 zijn wij op de Hooge Rotterdamsche actief. Met de 20 jaar ervaring die we meebrengen is dit een mooie bevestiging voor onze werkwijze. Zowel de bestaande als beginnende golfer is bij ons in goede handen. We bieden voor ieder niveau en budget lessen aan.”
Jan van ‘t Klooster, de derde pro uit het team, geeft al langer les op deze mooie baan. Leuk detail, hij speelde nog samen met Joost Luiten in het jeugdteam van de Hooge Rotterdamsche!

Schrijf reactie (0 Reacties)

13 06 2017 footgolf

De Nederlandse FootGolf spelers zijn tijdens de FootGolf Capital Cup, de eerste Major van de World Tour, net buiten het podium gevallen. Bjorn Bulk was er zeer dichtbij, maar hij moest na een verloren play off genoegen nemen met een vierde plaats. Eenzelfde positie wist Nienke Spaan in het damesklassement te scoren. Het Nederlandse team wist wel de eindoverwinning op te eisen.

Mannenklassement
Nadat de eerste dag van het toernooi vanwege heftige regenval afgelast werd ging het toernooi pas op zaterdag van start. Dit bleek achteraf geen ongunstig besluit, de dagen die volgenden waren mooi en zorgden voor een spannende strijd. De strijd om de overwinning ging tot de allerlaatste hole tussen vijf spelers. Ze stonden allen binnen een schot. Na de achttiende en laatste hole van de finaledag stonden twee Fransen met een score van -11 bovenaan. Antonio Balestra en Fabien Helboit speelden daardoor een play off die drie holes duurde voordat Helboit als winnaar uit de strijd kwam. Balestra werd tweede. De laatste podiumplaats werd ook bepaald middels een play off. Nederlander Bjorn Bulk wist deze net niet te winnen en werd hierdoor vierde. Tomas Bartko uit Slowakije ging met de bronzen medaille naar huis.
Vanwege de vierde plaats van Bjorn Bulk, een zevende voor Sam van Bracht en een gedeelde dertiende positie van Matthijs Voost en Michael Wilkes wist Nederland wel het landenklassement voor zich op te eisen.
Vrouwenklassement
Het damestoernooi was een prooi voor de italiaanse Martina Quintarelli. Zij had een voorsprong van maar liefst 11 schoten op de pas 14-jarige Slowaakse Rebeka Rezna, terwijl de Japanse Shizuka Nishibata er nog vier extra moest toegeven. Nienke Spaan miste het podium met slechts 1 trap.

FootGolf
FootGolf is in 2009 in Nederland ontwikkeld en kent sinds 2012 ook een internationale bond. De Federation for International FootGolf kent vandaag reeds meer dan 40 aangesloten landen, waaronder natuurlijk Nederland. De Nederlandse bond heet FootGolf Holland en organiseert de sport op 25 golfbanen, welke over heel het land verspreid zijn.

Door de kruising van de techniek van voetbal en de locaties en spelregels van golf is een sport ontstaan met de beste aspecten van beide sporten. Zeer toegankelijk, mooie speellocaties, fair play, goede horeca en een zeer grote achterban. Jaarlijks spelen in Nederland 100.000 mensen een ronde FootGolf, wereldwijd gaat het over miljoenen en meer dan duizend golfbanen. Doordat fysiek contact ontbreekt en er bijvoorbeeld niet gerend hoeft te worden kan tot op late leeftijd meegespeeld worden.

Schrijf reactie (0 Reacties)

NL GOLFNIEUWS

liemeeropen

Shockwave Liemeer Open 1 oktober 2017

in Laatste NL golfnieuws
Op 1 oktober 2017 zal het 7e Shockwave Liemeer Open op Golf- & Countryclub Liemeer plaatsvinden. Een prachtige wedstrijd voor topamateurs ter afsluiting van het seizoen. Voor deze prestigieuze strokeplay-wedstrijd nodigen wij de amateurtop van Nederland uit… lees meer
22 06 2017 crum

Valentijn Crum wint derde editie Nationale Pluimvee Golfdag

Valentijn Crum is afgelopen woensdag winnaar geworden van de derde editie van de… lees meer
16 06 2017 pga

PGA Keurmerk voor Golfschool de Hooge Rotterdamsche

Op vrijdag 16 juni heeft Golfschool de Hooge Rotterdamsche het predicaat PGA Erkende… lees meer
13 06 2017 footgolf

Nederlandse FootGolf spelers in de FootGolf Capital Cup net niet in de prijzen!

De Nederlandse FootGolf spelers zijn tijdens de FootGolf Capital Cup, de eerste Major van… lees meer
LogoROGNOYEAR

Rijnmond Open Golf een uitdagend strokeplay toernooi dat open staat voor alle golfamateurs uit heel Nederland!

Van maandag 21 t/m zondag 27 augustus 2017 organiseert De Hooge Rotterdamsche de 8de… lees meer
PGA Erkenning De Hooge Rotterdamsche

Golfschool de Hooge Rotterdamsche ontvangt PGA keurmerk op 16 juni

Op vrijdag 16 juni zullen de Golfprofessionals Jelle Tarnóczy , Raymond Stoop en Jan van… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven