05 11 2017 jumbnoOp 2 november was het zover, Jumbo Golf Arnhem ging verhuizen. Op de woonboulevard in Arnhem hebben we een mooie locatie gevonden, die met 1200m2 met recht een superstore genoemd mag worden.

 U vindt ons op de Woonboulevard in Arnhem, Heerlenstraat 65A. De woonboulevard ligt direct aan de A325, is uitstekend bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen.

Jumbo Golf Arnhem is een golfwinkel met alle golf topmerken die u kent van Jumbo Golf. Het bieden van de beste prijs, solide professioneel advies en een goede afterservice staan hoog in het vaandel bij het winkelpersoneel in golfshop Arnhem. Ons aanbod bestaat uit een grote keuze aan golfclubs, golfschoenen, golfkleding en diverse golf accessoires. In combinatie met de moderne golfanalyse apparatuur kunnen we de golfclub die bij uw speeleigenschappen past aan u adviseren. Rondom Jumbo Golf Arnhem vindt u voldoende parkeergelegenheid. Kom langs in onze golfwinkel in Arnhem en ervaar het advies, service en de scherpste golf artikel prijzen in Gelderland.

 We starten dan direct met het Jumbo Golf Fashion Event.

Wij ontvangen u graag onder het genot van een hapje en een drankje en laten u kennismaken met de allernieuwste najaarsmode. Daarnaast hebben wij weer enkele spetterende acties voor u in onze nieuwe superstore.

 Graag tot dan!

Jolanda Wels - Storemanager Arnhem

 Openingstijden

 Maandag:

10:00 - 18:00

 Dinsdag:

10:00 - 18:00

 Woensdag:

10:00 - 18:00

 Donderdag:

10:00 - 21:00

 Vrijdag:

10:00 - 18:00

 Zaterdag:

10:00 - 17:00

 Zondag:

Gesloten

Schrijf reactie (0 Reacties)

05 11 2017 kavel2Zondag 29 oktober 2017. Voor de derde keer organiseerden Jeffrey Meijer en Sharon Schoof van Golfschool en Golfshop Kavel II Beemster een benefietwedstrijd. Dit jaar speciaal voor de Zonnebloem, afdeling Beemster.
Ook dit jaar kunnen we weer over een daverend succes spreken zegt de trotse Sharon Schoof.

De 46 enthousiaste deelnemers van de wedstrijd speelden een gezelligheidswedstrijd. Na de wedstrijd was er een loterij die mogelijk werd gemaakt door vele trouwe maar ook nieuwe sponsoren. Mede dankzij de
wedstrijd, de loterij en de verloting van een golfpolo, gesigneerd door KLM Open winnaar van 2016 Joost Luiten, mocht Ria Duijn van de Zonnebloem, afdeling Beemster een cheque met een prachtig bedrag van € 1.750,- in ontvangst nemen.

De Zonnebloem Beemster gaat het geld besteden voor de jaarlijkse ontspanningsmiddag, waar de ouderen in de Beemster in het zonnetje gezet worden.

We willen hierbij alle sponsoren hartelijk bedanken want zonder hun hulp was e.e.a niet mogelijk geweest.

Schrijf reactie (0 Reacties)

26 10 2017 liemeerWoensdag 25 oktober tekende hij en Rob Schroen van Golf- & Countryclub Liemeer het eerste contract in de nieuwe opzet van Businessclub Liemeer.  Kees van Leeuwen kiest bewust voor Businessclub Liemeer in verband met de uitdagende golfbaan, het mooie clubhuis, het warme ontvangst en de nieuwe positionering. Hier doe je zaken in een ontspannen en informele omgeving.

 Businessclub Liemeer wilt doorgroeien tot een sportief & zakelijk trefpunt voor het Groene Hart. Bedrijven moeten het leuk vinden om naar de club en haar activiteiten te komen en elkaar daar te ontmoeten waar relaties en vriendschappen worden gesmeed.

 Niet alleen Intenza ondertekende het contract maar ook Mark Uittenbogaart van Mark your Business verlengde het contract voor de komende drie jaar.

 Golf- & Countryclub Liemeer, De golfbaan in het Groene Hart. Voor meer informatie www.businessclubliemeer.nl 

 foto-onderschrift: vlnr Rob Schroen (manager Golf- & Countryclub Liemeer), Mark Uittenbogaart (Mark your Business) en Kees van Leeuwen van Intenza

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

oosterhoutJe voelt je thuis bij De Oosterhoutse

De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een groot aantal vrijwilligers en het greenkeepersteam zodat De Oosterhoutse straks nog beter op de kaart staat.
Inmiddels ligt er de schitterende 18-holes park- en bosbaan, met 6 nieuwe holes en nadert de nieuwe prachtige en zeer uitdagende Par-3 baan haar voltooiing. Deze par-3 baan is ontworpen door baanarchitect Frank Pont, één van de huidige autoriteiten op dit gebied in NL met o.a. De Haagsche, De Pan en de Eindhovensche in zijn portefeuille en met ook grote internationale renovatie- en nieuwbouw projecten in o.a. Duitsland, Spanje en zelfs Engeland.

De nieuwe par-3 baan heeft een volwassen uitstraling, omdat de baan is gesitueerd op de voormalige holes 2 – 5 van de oude 18 holes baan. De oorspronkelijke “signature” hole 5 van de 18 holes baan is één op één terug te vinden op de par-3 baan. Vier oorspronkelijke greens konden worden overgenomen in het par-3 baanontwerp.
Frank Pont; “Met de bouw van 9 deze hoogwaardige par-3 holes heeft De Oosterhoutse visie getoond in een sterk veranderende golf markt waarin steeds meer vraag komt naar spelvormen die minder lang duren en toch een uitdaging voor de spelers vormen.”

De lengte van deze baan is 1.250 meter, met 4 holes langer dan 150 meter. De kortste hole heeft nog steeds een afstand van 95 meter. Kortom een volgroeide en volwassen par-3 baan met serieuze en uitdagende holes.
Onlangs is de baan ingemeten en wij weten op korte termijn of we kunnen melden dat De Oosterhoutse de langste Par 3 baan van Nederland heeft. Op de vraag of dat ook zo is antwoordt Frank Pont: “Waarschijnlijk wel!”
Wilt u kennismaken met de nieuwe Par 3 baan? Op zondag 29 oktober a.s. organiseert De Oosterhoutse een inloop experience tussen 11:00 uur en 14:00 uur. Voor gasten rekenen wij een geëduceerde green fee van € 10 (Par 3 baan), inclusief koffie en gebak vooraf of na de speelronde. Aanmelden kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via 0162-458759.

De Oosterhoutse biedt ook een lidmaatschap aan van de zeer uitdagende par-3 baan tegen een zeer aantrekkelijk jaartarief. Een sportief super uitdagend en financieel aantrekkelijk alternatief ook voor de regio!?

Schrijf reactie (0 Reacties)

NL GOLFNIEUWS

05 11 2017 jumbno

Jumbo Golf Arnhem verhuist!

in Laatste NL golfnieuws
Op 2 november was het zover, Jumbo Golf Arnhem ging verhuizen. Op de woonboulevard in Arnhem hebben we een mooie locatie gevonden, die met 1200m2 met recht een superstore genoemd mag worden. U vindt ons op de Woonboulevard in Arnhem, Heerlenstraat 65A. De… lees meer
05 11 2017 kavel2

Kavel II Golfschool & Golfshop benefietwedstrijd voor de Zonnebloem Beemster

Zondag 29 oktober 2017. Voor de derde keer organiseerden Jeffrey Meijer en Sharon Schoof… lees meer
26 10 2017 liemeer

Nieuw businesslid Kees van Leeuwen van Intenza kiest voor Golf- & Countryclub Liemeer.

Woensdag 25 oktober tekende hij en Rob Schroen van Golf- & Countryclub Liemeer het eerste… lees meer
oosterhout

Oosterhoutse Golfclub volop in beweging

Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32… lees meer
09 10 2017 winnaarsenioropen

Clark Dennis wint Dutch Masters

Spijk – Clark Dennis (51) heeft de Dutch Masters op golfbaan The Dutch in Spijk gewonnen.… lees meer
01 10 2017 liemeer

Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven