Het eerste golfnieuws

Golfclub De Utrechtse organiseert op 2 juni een Open Golfdag in Houten

Kom kennismaken met de golfsport of de Utrechtse golffbaan

Op zondag 2 juni organiseert Golfclub De Utrechtse van 10 – 16 uur een Open Golfdag, waar iedereen – jong en oud – van harte welkom is om kennis te maken met de prachtige golfsport en onze gezellige golfclub.

Programma en activiteiten
Tijdens deze dag biedt de golfclub diverse gratis clinics voor starters aan. Dit is de perfecte gelegenheid om de basis van golf te leren onder begeleiding van ervaren instructeurs. Op de website staan de aanmeldmogelijkheden.

Kinderactiviteiten en hapjes
Voor de jongste bezoekers zijn er speciale kinderactiviteiten georganiseerd. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen genieten van heerlijke hapjes en drankjes die de hele dag door worden geserveerd.

Speciale aanbiedingen
De Open Golfdag is ook het moment om te profiteren van onze zomeractie. Bezoekers die zich op deze dag inschrijven als nieuw lid, krijgen een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding.

De club
De Utrechtse is de thuisbaan van De Nieuwegeinse Golfclub. staat bekend als een leuke en gezellige club waar sport en uitdaging hand in hand gaan. Onze club biedt een warme en gastvrije sfeer voor iedereen, van fanatieke golfers tot nieuwsgierige nieuwkomers. Het hele jaar door worden er wedstrijden en activiteiten georganiseerd.

Kom langs en beleef de golfsport
Mis deze kans niet om golf te ervaren in een ontspannen en feestelijke omgeving. Iedereen is welkom op 2 juni bij GolfclubDe Utrechtse. Kom langs en ontdek waarom golf de perfecte sport is voor het hele gezin.

Golfclub De Utrechtse
Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten
Meer informatie: www.deutrechtse.nl