golfvakantiesReizen

Golfbanen op Mallorca bundelen hun krachten!

De golfbestemming Mallorca zal verder worden verbeterd door de lancering van een nieuwe golfalliantie met enkele van de toonaangevende golfclubs en resorts op het eiland.

Club de Golf Alcanada, Pula Golf Resort, Capdepera Golf en Club de Golf Son Servera hebben hun krachten gebundeld om “Golf East Mallorca” te creëren, een nieuwe samenwerking die de vele geneugten van golf in het noordoosten van het populaire Balearen laat zien.

De vier banen kunnen zelfs samen worden geboekt in minder dan vijf minuten dankzij het nieuw geopende boekingssysteem, waardoor klanten alles kunnen ervaren wat het partnerschap te bieden heeft met slechts één reserveringsproces.

De coalitie is verheugd nieuwe klanten te verwelkomen en met de hulp van hotelvereniging Cala Millor, die zal werken met de nieuwe overeengekomen seizoensdata en pakkettarieven, geloven ze dat ze de golfers het beste kunnen laten zien dat het eiland te bieden heeft.

Club de Golf Son Servera, die een ontspannen sfeer uitstraalt, met een brede mix van nationaliteiten in hun leden en een groot aantal bezoekers, heeft een junior sectie die in heel Spanje wordt erkend voor het voortbrengen van vele nationale kampioenen en winnaars op het internationale toneel.

De baan daar omvat ook de uitdagende “Pine Trap”, een bekende combinatie van vier holes die in het oorspronkelijke dennenbos zijn uitgesneden, waar het gebruik maakt van extra smalle fairways en enorme hoogteverschillen om zelfs de meest ervaren golfer te testen.

Als extra uitdaging voor de meer ervaren spelers, zijn Club de Golf Alcanada en Pula Golf Resort beide gastheer geweest van talrijke spraakmakende professionele en amateur-evenementen, met een prestigieuze lijst van winnaars.

Alcanada, ontworpen door Robert Trent Jones Jr., biedt spelers een spectaculair uitzicht op de vuurtoren vanaf bijna alle 18 holes op de baan, evenals een restaurant met terras dat zich koestert in de zeebries van de baai van Alcudia.

Pula is het enige resort onder de vier en biedt golfers de allround ervaring met een driving range met twee lagen, evenals de ruime hotelkamers en het restaurant Sera De Pula, dat wordt gevoed door een moestuin van 6000 m².

Voor Capdepera Golf is de club trots op het aanbieden van een ervaring voor spelers van alle niveaus, bestaande uit een mix van gemakkelijkere holes in de vallei en meer uitdagende holes die omhoog gaan in de prachtige heuvels van de Mallorquin Llevant-bergen. De kenmerkende hole is de 15e, die een panoramisch uitzicht op Mallorca biedt en door Mallorca Magazine voortdurend is uitgeroepen tot de mooiste hole van het eiland.

Het merk Golf East Mallorca organiseert ook een jaarlijks golftoernooi genaamd de International GEM Cup, dat wordt gespeeld door de meest getalenteerde internationale amateurspelers op een van de GEM-locaties en dat geldig is voor de World Amateur Golf Ranking.

Ga voor meer informatie en om de pakkettarieven te bekijken naar de website via de onderstaande link.

Home