Het eerste golfnieuws

Golfbaan Tespelduyn verwelkomt bezoekers tijdens de Open Golfdag op vrijdag 26 april

Kom kennismaken met de Golfsport

Noordwijkerhout, 12 april 2024 – Golfbaan Tespelduyn organiseert op vrijdag 26 april een Open Golfdag. Van 11.00 tot 17.00 uur maken bezoekers kennis met de fascinerende wereld van golf. Benieuwd naar deze sport maar nog nooit de kans gehad om het uit te proberen? Dit is jouw moment!

“Voor een toegankelijke kennismaking met golf organiseren wij een Open Golfdag. Ontdek geheel vrijblijvend tijdens een kennismakingsles of golf iets voor jou is. Ontzettend leuk om voor te stellen aan je vrienden of collega’s (als team-uitje!). Golf is voor iedereen!”, zegt Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

“Gedurende de dag verzorgen wij 4 kennismakinglessen waarin alle aspecten van het golfen worden behandeld. Geen ervaring of eigen materiaal nodig want de lessen zijn inclusief golfballen, een golfleenset en het gebruik van de oefenfaciliteiten. Het enige wat je niet mag vergeten zijn comfortabele sportschoenen om op te golfen,” voegt Tjeerd Staal, golfpro van Golfschool Tespelduyn, toe.

Golfshop Swingline uit Warmond is deze dag ook aanwezig en verzorgt in samenwerking met PING clubfitting en persoonlijk advies. Zo bieden wij zowel voor de beginnende golfer als de ervaren golfer een mooi aanbod.
Schrijf je vandaag nog in en laat je verrassen door de spanning en gezelligheid van golf tijdens de Open Golfdag op Tespelduyn!